Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Zuziu, zobacz mój nowy wierszyk, możesz przyjść z Polcią
Inka
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zuziu, zobacz mój nowy wierszyk, możesz przyjść z Polcią
Inka
Inusiu!
Już byłyśmy i czytałyśmy nawet takiej cioci od pazurków![]()
Bardzo nam się wszystkim podobał.![]()
Slicznie Inusiu piszesz,bardzo ślicznie!![]()
![]()
![]()
Powiem ci w sekrecie że nasza duża wystawiła mnie i Polcię w konkursie na miss - mówi że bardzo ładnie wyglądamy jak jemy - sama nie wiem![]()
Zuzia
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zuziu, zobacz mój nowy wierszyk, możesz przyjść z Polcią
Inka
Inusiu!
Już byłyśmy i czytałyśmy nawet takiej cioci od pazurków![]()
Bardzo nam się wszystkim podobał.![]()
Slicznie Inusiu piszesz,bardzo ślicznie!![]()
![]()
![]()
Powiem ci w sekrecie że nasza duża wystawiła mnie i Polcię w konkursie na miss - mówi że bardzo ładnie wyglądamy jak jemy - sama nie wiem![]()
Zuzia
A gdzie ten kotkurs?
halinka1403 pisze:Ale bajeranckie te zabawkiJa tez muszę coś moim zamówić,bo do tej pory sama robiłam
![]()
Ale to nie to![]()
Napisz koniecznie ,czy zainteresowanie szybko nie osłabnie,bo z kociastymi nigdy nie wiadomo
Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ale bajeranckie te zabawkiJa tez muszę coś moim zamówić,bo do tej pory sama robiłam
![]()
Ale to nie to![]()
Napisz koniecznie ,czy zainteresowanie szybko nie osłabnie,bo z kociastymi nigdy nie wiadomo
Ja każdą nową zabawkę zostawiam na 2 - 3 dni i chowam. Jak wyciągnę za tydzień to dla nich coś nowego i znów się bawią [ taka mała sztuczka]
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ale bajeranckie te zabawkiJa tez muszę coś moim zamówić,bo do tej pory sama robiłam
![]()
Ale to nie to![]()
Ja każdą nową zabawkę zostawiam na 2 - 3 dni i chowam. Jak wyciągnę za tydzień to dla nich coś nowego i znów się bawią [ taka mała sztuczka]
Dobry pomysł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, puszatek i 34 gości