Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:A pw Ci napisałam.... Lekturę będziesz miała....
A do mnie nic nikt nie pisze![]()
![]()
![]()
Owszem. Jakbyś czasem na gg raczyła zerknąć!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:A pw Ci napisałam.... Lekturę będziesz miała....
A do mnie nic nikt nie pisze![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:CzescU nas upal do zdechu,zero wiatru-ide doczytyac jak u Was i czy zdjecie Iriski dla mnie bylo
anulka111 pisze:Pomysl z utopieniem sie ,zwlaszcza w lodowatej wodzie nie jest zly-kurcze ,co za tropik
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Czy ,Ty wiesz dokąd trafia kot bandyta?
do talerza?
kalair pisze:anulka111 pisze:Pomysl z utopieniem sie ,zwlaszcza w lodowatej wodzie nie jest zly-kurcze ,co za tropik
Prawda!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Czy ,Ty wiesz dokąd trafia kot bandyta?
do talerza?
Nie,nie...Do ......................................................................................................................................................................kicia
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Pomysl z utopieniem sie ,zwlaszcza w lodowatej wodzie nie jest zly-kurcze ,co za tropik
Prawda!
Najgorsze jest to ,ze ma byc tak goraco 2tyg
kalair pisze:anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Pomysl z utopieniem sie ,zwlaszcza w lodowatej wodzie nie jest zly-kurcze ,co za tropik
Prawda!
Niby do końca sierpnia ma być ładnie, ale gorąco chyba nie będzie..
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Pomysl z utopieniem sie ,zwlaszcza w lodowatej wodzie nie jest zly-kurcze ,co za tropik
Prawda!
Niby do końca sierpnia ma być ładnie, ale gorąco chyba nie będzie..
Nie chcę gorąca....,bo się rozpłynę...Już wolę się utopić...
vailet pisze:Cześć Bożenko czas wrócić na stare śmieciodszukać wątki,które odwiedzałam.Najgorsze że u Ciebie jest duużo stron i w ten upał to nie bardzo ma się siłę ogarnąć to
Banerek świetny jak już ktoś pisał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1008 gości