****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Ewuniu-one sa słodkie! Jak zadzwoni telefon i bedzie to super domek, to wierz mi-bedę z płaczem ja odawać-z wielkim płaczem, ale niestety-tak trzeba! A jesli chodzi o klamrę, to ja ciągle mam jakies szalone pomysły-panie w szmatexie mówią, że jestem chodzącą skarbnicą pomysłów
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Piękne, jak koty tak się kochają A Twoje pomysły Kasieńko, jak zawsze, rewelacyjne. Nie mogę się nadziwić tym wszystkim pięknym mebelkom, które doprowadziłaś do takiego przepięknego stanu
Kasiulku, ale ja mam tylko parę starych rzeczy-mam po prostu meble kupione 16 lat temu, ale kryte naturalna okleiną, więc wyglądają jak stare. Troszkę takie babcine w stylu. Teraz juz by mnie nie było na takie stać
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ale o gust chodzi Kasiulku i te wspaniałe pomysły Ja nie jestem tak kreatywna, niestety. Jedni wolą antyki, inni styl nowoczesny, ale trzeba mieć piękną wyobraźnię, żeby takie cudeńka tworzyć