Nie udało mi się zrobić więcej zdjęć szczeniakowi, którego tymczasuję. Znów aparat mi zastrajkował. Na razie to jedno zdjęcie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Taaak, ulubiony kocyk (u mnie podgrzewany parapet) potrafi zbliżyć do siebie koty o bardzo różnych charakterach.
A Tania z Fuksem po prostu zajęli by się zabawą w parze - biegami, pogoniami, turlaniem się - jak to kocie sprężynki![]()
![]()
Szczeniaczek śliczny. Oby szybko dom znalazł jeśli szukacie mu domu
![]()
![]()
marta-po pisze:Alienor pisze:Taaak, ulubiony kocyk (u mnie podgrzewany parapet) potrafi zbliżyć do siebie koty o bardzo różnych charakterach.
A Tania z Fuksem po prostu zajęli by się zabawą w parze - biegami, pogoniami, turlaniem się - jak to kocie sprężynki![]()
![]()
Szczeniaczek śliczny. Oby szybko dom znalazł jeśli szukacie mu domu
![]()
![]()
Podgrzewany parapet? Ale to w celach ogrzewania domu, nie kocich zadków? Nie słyszałam o czymś takim
Tania często chodzi i szuka zajęcia, nie ma się kto z nią poprzeganiać. Pozostała trójka ma raczej stacjonarne charaktery. Sądzę, że z Fuksem szybko znaleźliby wspólne zainteresowania.
Szczeniaczek jak najbardziej szuka domu i to pilnie. Na razie papierowe ogłoszenia wiszą, ale zero odzewu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Wojtek i 51 gości