kalair pisze:Buziamy Bejbusię!
Bejbusia dziękuje cioci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Buziamy Bejbusię!
rudy kociak pisze:vailet pisze:ruda32 pisze:vailet pisze:Nie chcę zapeszyć,ale po drugim zastrzyku Bejbi szalała,ganiała w nocy i rano długo.Nadal słabo z jedzeniem,ale już się bardziej interesuje.Oby tak dalej
mam głupie pytanie -mogę ?
niektóre koty podobno po kk tracą węch i gorzej jedzą
myślisz ,że Bejbi czuje zapachy?
Wcale pytanie nie jest głupie.Wydaje mi się że Bejbi ma słabszy węch bo nie węszy noskiem jak kiedyś.Wkłada do miski i długo obwąchuje jedzenie.Wyszalała się i właśnie teraz zjadła gastro suche i trochę wątróbki.Nawet serek Bieluch próbujeNiestety ciężko ten niebieski dostać.
Szkoda,że mieszkam tak daleko to dostarczyłabym Bejbi serka Bieluch,bo mieszkam w mieście w którym jest producent tych serków-sama uwielbiam je.
rudy kociak pisze:U nas są w sklepach firmowych Mleczarni Bieluch z racji tego,że są produkowane tutaj.W sklepach innych też,ale są nieco droższe.Ja mam dostęp do wszystkich bieluchów,bo trochę ich jest:bez dodatków smakowych,z rzodkwią i cebulką,z warzywami,z pieprzem i papryką,ze szczypiorkiem,z czosnkiem i ziołami.Mnie smakują wszystkie.Koty wiedzą co dobre
rudy kociak pisze:U nas w sklepie firmowym 2,10 w sklepach innych też podobnie jak u was
rudy kociak pisze:Tutaj gdzie ja mieszkam to wrony zawracają,kiedyś Chełm był miastem wojewódzkim,teraz jest zaledwie powiatem grodzkim-miastem na prawach powiatu
Gosiara pisze:Musze tego Bielucha spróbowac dotyczczas kupuje ser w duzych kostkach tzw.krajanka pychota,mój Kapsio uwielbia koty też ale jak jest troche z tuńczykiem
Karolek(ona) pisze:Miłego dnia
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Kankan i 38 gości