Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 8:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Ale ja nie znam Taury dlatego tak się dziwię :wink:
A reszta pasuje plus piękny biust przy cienkiej talii :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 29, 2011 8:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

dawno nie widziałam biustu Taury, ale we wspomnieniach zostały mi przyjemne doznania 8)
co do talii potwierdzam - cienka
(na wszelki wypadek dodam, że z Taurą znamy się trzydzieści lat)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw wrz 29, 2011 8:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Widzę, że wątek krąży ostatnio wokół dziwnej tematyki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

tam gdzie czuję się najlepiej... O ile pamietam to piękne białobure to Jowisz, w domu od mniej więcej początku 2011r...
Obrazek

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw wrz 29, 2011 8:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

No i czego się tak czerwienisz :twisted:
Starsze ciotki mówią to wiedzą co mówią :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 29, 2011 8:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Nie jestem starszą ciotką, ale zgadzam się w zupełności.

Swoją drogą ostatnio na siłowni mam okazję patrzeć na różne kobiety i czasami jestem autentycznie zachwycona :oops: Kobiety jednak zdecydowanie są piękniejszą płcią :ok:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw wrz 29, 2011 9:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Mam tak samo - nie codziennie ale jednak - w komunikacji miejskiej bo moją linią dużo fajnej młodzieży jeździ 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 29, 2011 9:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

charm pisze:Obrazek

jaka ładna :)
i w loczkach cała
muszę powiedzieć, że sliczna ta polska młodzież jest
i mądra, jak się okazuje
(rzekłam ja - ciotka rewolucji :mrgreen: )

pozytywka

Post » Czw wrz 29, 2011 9:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

pozytywka pisze:
charm pisze:Obrazek

jaka ładna :)
i w loczkach cała
muszę powiedzieć, że sliczna ta polska młodzież jest
i mądra, jak się okazuje
(rzekłam ja - ciotka rewolucji :mrgreen: )

:oops:
(ale z tą młodzieżą to chyba lekka przesada ;-) do 30 niewiele zostało... :( )

charm

Post » Czw wrz 29, 2011 9:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Milcz quffniażu, jak starsi uwagi wymieniają :twisted:

To rzekłam ja - ciotka rewolucji takoż :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 29, 2011 9:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

To prawda. Niedawno w Poznaniu dostałam wielkiego wytrzeszczu, bo tylu pięknych dziewczyn to już dawno nie widziałam.
A ty charm to już nie miałaś większej kurtki do owinięcia? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przeciez tam w tym kokonie jest osóbka o rozmiarze XS :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw wrz 29, 2011 9:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

babajaga pisze:A ty charm to już nie miałaś większej kurtki do owinięcia? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przeciez tam w tym kokonie jest osóbka o rozmiarze XS :mrgreen:

Ciepła bluza z kieszeniami, na tyle ciepła, że w listopadzie nie marzłam na kociarni, na tyle gruba i miła "w dotyku", że koty swobodnie mogą się jej łapać :mrgreen:

charm

Post » Czw wrz 29, 2011 9:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

jak ja bym miała "niedużo do trzydziestki"
to by mi się wydawało, że nieletnia jestem i obawiałabym się zabrać głos w tej dyskusji :mrgreen:
Szerokie kurciszcza zawsze kamuflują małe, wiotkie istotki :D
(eh, gdzież odeszła epoka moich wielkich kurciszcz? :roll: ) :lol:

fajnie byłoby być młodszym
albo chociaz chudszym
albo może przynajmniej fajnie by było móc wyjść stąd na spacer w tej chwili i już nie wrócić :twisted:
Jakieś dziwne marzenia snują mi się po głowie z powodu tej pięknej złotej jesieni i bezchmurnego nieba nad głową 8)

pozytywka

Post » Czw wrz 29, 2011 9:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Też bym chciała być szczuplejsza. Ale za bardzo lubię jeść. Choć ostatnio, gdy stanęłam na wadze to się zdumiałam- popsuła się chyba bo wskazywała prawie 7kg mniej 8O

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw wrz 29, 2011 9:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

pozytywka pisze:jak ja bym miała "niedużo do trzydziestki"
to by mi się wydawało, że nieletnia jestem i obawiałabym się zabrać głos w tej dyskusji :mrgreen:
Szerokie kurciszcza zawsze kamuflują małe, wiotkie istotki :D
(eh, gdzież odeszła epoka moich wielkich kurciszcz? :roll: ) :lol:

fajnie byłoby być młodszym
albo chociaz chudszym

Jesteś w mojej głowie? 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 29, 2011 9:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

:smiech3:
może jest jakiś przydział myśli dla osób z podobnego rocznika ;)

EDIT: listonosz wszedł i zaburzył mi klarowność przekazu :roll:

pozytywka

[poprzednia][następna]