Oj rozrabiacie cioteczki
Halbina ma jedna wade- nie umie mnie sfocic tak bym wygladala chudo

ale link moze zostac ...do eksplorowania,bo mnie sie takie galerie kiepsko otwieraja

-spokojnie moje zdjecia moga zostac....grunt ,by koty wygladaly ladnie -przy okazji zostal sfocony fotel koci-czyli co z nim zrobil Gucio drapaniem i reszta kotow uczaca sie od niego

to jedyna rzecz, ktorej Gucio nauczyl moje koty
Kocuria:
Smakusia kocha czesanie grzbietu ,głowki i brodki -a poniewaz sie nie koltuni to czesze glownie jej ulubione miejsca

A podwozie przeczesuje dwa razy szczotka i juz od czasu do czasu

nagradzana pogardliwym spojrzeniem rzeczonej

Gucio jak nie ma kołtunka ,to daje sie czesac i mruczy jak wariat-niestety wg schematu Smakusi woli gore niz dol,a to dol u niego ma tendencje do koltunienia-wiec poluje na niego ze szczotka i przeczesuje jak tylko mam okazje kontrolnie

plus chodzimy do Alinki -ktora fachowo potrafi Gucia wyczesac i jej na obcym terenie daje wlacznie z brzuszkiem -ostatnio przyciela mu wlosy pod paszkami...bo to tam najwieksza szansa na koltunki,by mi nie panikowal pod szczotka.
Rys daje sie podczas mizianek czesac wszedzie -metoda jak na Gucia -jedno przejechanie szczotka-1 głasniecie koteczka.....ale tez wieje ,jak brzuszka czesze, a brzusio ma pudelkowate

loczek na loczku-tez zaprzyjaznił się z Alinką -i u niej robimy generalne porzadki futerkowe co jakis czas -teraz jak bedzie zrzucal zimowe ,to tak z raz na miesiac bedziemy chodzic.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.