Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dobry wieczór Pućko!
gosiaa pisze:Ło matko
maciejowa pisze:Dzień doberek! Co słychać u Ciebie Piękna?
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Dzień doberek! Co słychać u Ciebie Piękna?
doberek Kasiu![]()
Piękna ma bogate zycie wewnetrznei nie mam pojecia skad je zalapala,przeciez niedawno wszystkie odrobaczalam
..
poza tym szaleje jak mlody zajac w kapuscie
Ciepła pisze:no podejrzewam tasiemca Kaśka,bo skoro zwykle odrobaczanie na niewiele sie zdalo,to musi byc cos gorszego..
tym bardziej,ze Pućka juz miala kiedys tasiemca..
ale teraz skad
maciejowa pisze:Ciepła pisze:no podejrzewam tasiemca Kaśka,bo skoro zwykle odrobaczanie na niewiele sie zdalo,to musi byc cos gorszego..
ale teraz skad
No a zostawia ślady? Czytałam, że przy tasiemcu koty zostawiają człony tasiemca wszędzie tam gdzie siedzą lub leżą. Ponoć wygląda to trochę jak ziarenka ryżu. Chociaż powiem Ci, że Marcelek był odrobaczany chyba ze dwa razy jakąś tabletką i nie podziałała na glisty. Dopiero advocat je wygnał.
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Ciepła pisze:no podejrzewam tasiemca Kaśka,bo skoro zwykle odrobaczanie na niewiele sie zdalo,to musi byc cos gorszego..
ale teraz skad
No a zostawia ślady? Czytałam, że przy tasiemcu koty zostawiają człony tasiemca wszędzie tam gdzie siedzą lub leżą. Ponoć wygląda to trochę jak ziarenka ryżu. Chociaż powiem Ci, że Marcelek był odrobaczany chyba ze dwa razy jakąś tabletką i nie podziałała na glisty. Dopiero advocat je wygnał.
Kasia nie jestem pewna..znajduje cos bialego..
biore i odkurzam i myje..
ale narazie jestem uziemiona z wyjazdem do weta..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 163 gości