Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:No i musiałam tu wrócić...coby podziękować za wpłaty dla Bubusia ....
Betaka-40 zł. i druga dobra duszyczka bez nicka - 100 zł. (na pw proszę o informację tę duszyczkę, czy chce pozostać anonimowa?). Dziewczyny dzięki serdeczne ... Bubuś już nie ma wyjścia - musi się odwdzięczyć
i zacząć jeść ...
jerzykowka pisze:Cudownie, że Bubuś zaczął jeść![]()
![]()
Witamina M działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki mocne nadal zaciskamy![]()
![]()
tufcio pisze:katarzyna1207 pisze:No i musiałam tu wrócić...coby podziękować za wpłaty dla Bubusia ....
Betaka-40 zł. i druga dobra duszyczka bez nicka - 100 zł. (na pw proszę o informację tę duszyczkę, czy chce pozostać anonimowa?). Dziewczyny dzięki serdeczne ... Bubuś już nie ma wyjścia - musi się odwdzięczyć
i zacząć jeść ...
Mocno trzymam kciuki za jedzenie Bubusia, szczególnie że ja z wypowiedzi Kasi zrozumiałam, że to jej życzenie, co by się Bubuś tym jedzeniem odwdzięczył wszystkim ciotkom, a nie fakt zaistniały...
katarzyna1207 pisze:tufcio pisze:katarzyna1207 pisze:No i musiałam tu wrócić...coby podziękować za wpłaty dla Bubusia ....
i zacząć jeść ...
Mocno trzymam kciuki za jedzenie Bubusia, szczególnie że ja z wypowiedzi Kasi zrozumiałam, że to jej życzenie, co by się Bubuś tym jedzeniem odwdzięczył wszystkim ciotkom, a nie fakt zaistniały...
I dobrze zrozumiałaś ... to było życzenie, ale Bubusiowe ciotki narobiły takiego rabanu, że się chyba chłopak przestraszył
i faktycznie w nocy ze 3 razy "zakąszał", nie było tego dużo, ale jednak ... No i łomotał się z zabaweczkami, nawet stolik przesunął, tak "zakopywał" myszkę ...Mam taką cichutką nadzieję, że z tym jedzeniem to nie był jednorazowy zryw ...Najważniejsze, że znowu był qpal normalny, no i że wyniki wątrobowe dobre... Może się uda ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości