Moheru był dziś u wetki, leki dostał - jak poprzednio. Czuje się dobrze - też jak poprzednio.
To nie niestrawność, bo nawraca

Wściekle nawarczał na psa w poczekalni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Nic się nie dzieje, na szczęście - utknęłam w różnych rzeczach, teraz akurat w "znacznikach antygenowych immunoglobulin klasy M - IgM i IgHM". Przerwę muszę sobie zrobić
.
Moheru był dziś u wetki, leki dostał - jak poprzednio. Czuje się dobrze - też jak poprzednio.
To nie niestrawność, bo nawracaCzekamy na posiewy, bo z reszty znów nic nie wyszło - jak poprzednio
.
Wściekle nawarczał na psa w poczekalni. Nie mogę załapać jego sposobu klasyfikowania psów - na niektóre nie zwraca uwagi, na inne wydobywa z siebie warkot odrzutowca i grzmoty. Nie zależy to od tego, czy pies duży czy mały, czy siedzi spokojnie czy się kręci, czy szczeka czy jest cicho, kolor też nieważny. Niektóre psy mu się nie podobają i już.
anulka111 pisze:Monostra pisze:Wściekle nawarczał na psa w poczekalni. Nie mogę załapać jego sposobu klasyfikowania psów - na niektóre nie zwraca uwagi, na inne wydobywa z siebie warkot odrzutowca i grzmoty. Nie zależy to od tego, czy pies duży czy mały, czy siedzi spokojnie czy się kręci, czy szczeka czy jest cicho, kolor też nieważny. Niektóre psy mu się nie podobają i już.
Najlepszy dowod ,ze jest w dobrej formie
![]()
mięta pisze:Kciuki za zdrówko Moherka![]()
![]()
A pies w poczekalni może się akurat krzywo uśmiechnął
anulka111 pisze:Wspolczuje spadku stada kotow na zoladek
Monostra pisze:anulka111 pisze:Wspolczuje spadku stada kotow na zoladek
Spadek w postaci stada kotów objawił mi się przed oczami. Uff
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, puszatek i 10 gości