Lilo i Nala - Nareszcie w komplecie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 05, 2016 20:29 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Ineczko. Ale Lilo jezd moim ukoffanym i plantonicznym mążem! On mie może pisać do nas obiedwóch. Bo będzie bikotkistą! :strach:
Do cię powinien listy pisać Kubuś co mieszka z Pralcią. On jezd wolmny przystojmny kocurro, a ty jezdeś wolmną piąkną kotką. O!
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 05, 2016 20:34 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ale Lilo jezd moim ukoffanym i plantonicznym mążem! On mie może pisać do nas obiedwóch. Bo będzie bikotkistą! :strach:
Do cię powinien listy pisać Kubuś co mieszka z Pralcią. On jezd wolmny przystojmny kocurro, a ty jezdeś wolmną piąkną kotką. O!
Książniczka Ofelja

Ale Kubuś do mnie nie pisze :placz: I Noś też nie :placz: :placz: :placz:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sty 05, 2016 20:37 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Ineczko. Myślę że Kubuś mógłby do cię napisać jak już wytupta z izolancji. On biedmny na razie nie może nawet na komputrze pisać. Ale tak se myślę że już niedługo wytupta i napisze.
A Lilo może czasę coś do cię napisać, ale ino po poleżęsku, a nie namiątnie. Bo wiesz, namiątne listy to są do mię :oops:
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 05, 2016 20:39 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

MB&Ofelia pisze:Ineczko. Myślę że Kubuś mógłby do cię napisać jak już wytupta z izolancji. On biedmny na razie nie może nawet na komputrze pisać. Ale tak se myślę że już niedługo wytupta i napisze.
A Lilo może czasę coś do cię napisać, ale ino po poleżęsku, a nie namiątnie. Bo wiesz, namiątne listy to są do mię :oops:
Książniczka Ofelja

No dobrze, tak może być

MaryLux

Post » Wto sty 05, 2016 20:46 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Myślę że Kubuś mógłby do cię napisać jak już wytupta z izolancji. On biedmny na razie nie może nawet na komputrze pisać. Ale tak se myślę że już niedługo wytupta i napisze.
Książniczka Ofelja

No dobrze, tak może być

Lizu lizu lizu. Jezdeś dobrą koleszanku, Ineczko.
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 05, 2016 20:52 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
Książniczka Ofelja

No dobrze, tak może być

Lizu lizu lizu. Jezdeś dobrą koleszanku, Ineczko.
Książniczka Ofelja

:oops: :oops: :oops:

MaryLux

Post » Śro sty 06, 2016 11:14 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Ofelku ukochana ja bendę dalej pisował do Ciebie listy.
Dam je listonoszoszowi i on je zaniesie do Cię.
Do Inki tesz bendem pisał czasami ale tylko jako kolega, myślę że do Inki to Nala mosze jako koleszanku bendze pisała.

Twój wierny Lilo

Dziewczyny nie ma co się tak rozwodzić nad przeprowadzką. Wszak do czerwca jeszcze chwila.
Bardziej przejmuję się tym jak przeżyją podróż zwierzaki i gdzie ja znajdę mieszkanie do wynajęcia z pozwoleniem na koty.
Ludzie nie bardzo są chętni na takie wynajmy.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro sty 06, 2016 21:50 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Myśle ze maj czerwiec jest dobrym miesiącem na wynajem mieszkania, duzo jest wtedy ogłoszeń. Dacie rade :ok:

Uśmiałam sie z MB&Ofelia :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 08, 2016 7:24 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Ja nie wiem czemu Lilo wam tu ciotki tak nagadał.
Ja siem nigdzie nie wyprowadzam. Za to ostatnio mama strasznie rzucała miesem, szkoda tylko, że go nigdziem nie było.
Tata to chyba ślepy jest że tam mówił.
Potem ciongle ktoś do nas przychodził. A na koniec jeszcze przyszedł wujek Grzesiek i ciocia Bożena i malowali nam sufity i ściany.
Chciałam im pomóc ale tata zamknoł nas w pokoju i nie wypuszczał.
Co to za porzondek żeby kotki zamykać.

pozdrawiam
Nala

Dyktatura

Post » Pt sty 08, 2016 9:18 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Nala. Masz racyję. Jak można zamykać kotki! No przecież ktoś musi nadzorować remąty! Ja zawsze nadzorowywuję i nawet czsem poprawiam własmną łapcią. Weś ty Dużym nasiusiaj do kapciów za tą niesprawiedliwność.
I masz racyję że się nigdzie nie wyprowadzasz. Najlepsiej jezd we własmnym kocim domciu!
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt sty 08, 2016 19:02 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Mój koci domek jest we Wrocławiu
Inka

MaryLux

Post » Nie sty 10, 2016 8:19 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

:placz: :placz: :placz: Mama i tata kupili potwora. Ciongle ściga mnie po domu.
Nasykałam na niego a on dalej na mnie jechał i głośno buczał. Nawet Lilowi prawie ogona wciongnoł.
Mama mówi żeby sie tego potwora nie bać bo on nasze kudły z podłogi zbiera i że możemy na nim siadać i jeździć, ale ja siem i tak go bojem
Nala

Dyktatura

Post » Nie sty 10, 2016 12:12 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Nala. Weś ty potffora ugzyźnij i podrapacz! I nasiusiaj na niego! Co to jezd oby potffór straszył kotki!
Książniczka Ofelja oburzona
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]