Do cię powinien listy pisać Kubuś co mieszka z Pralcią. On jezd wolmny przystojmny kocurro, a ty jezdeś wolmną piąkną kotką. O!
Książniczka Ofelja
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Ale Lilo jezd moim ukoffanym i plantonicznym mążem! On mie może pisać do nas obiedwóch. Bo będzie bikotkistą!![]()
Do cię powinien listy pisać Kubuś co mieszka z Pralcią. On jezd wolmny przystojmny kocurro, a ty jezdeś wolmną piąkną kotką. O!
Książniczka Ofelja
I Noś też nie
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Myślę że Kubuś mógłby do cię napisać jak już wytupta z izolancji. On biedmny na razie nie może nawet na komputrze pisać. Ale tak se myślę że już niedługo wytupta i napisze.
A Lilo może czasę coś do cię napisać, ale ino po poleżęsku, a nie namiątnie. Bo wiesz, namiątne listy to są do mię![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Myślę że Kubuś mógłby do cię napisać jak już wytupta z izolancji. On biedmny na razie nie może nawet na komputrze pisać. Ale tak se myślę że już niedługo wytupta i napisze.
A Lilo może czasę coś do cię napisać, ale ino po poleżęsku, a nie namiątnie. Bo wiesz, namiątne listy to są do mię![]()
Książniczka Ofelja
No dobrze, tak może być
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Myślę że Kubuś mógłby do cię napisać jak już wytupta z izolancji. On biedmny na razie nie może nawet na komputrze pisać. Ale tak se myślę że już niedługo wytupta i napisze.
Książniczka Ofelja
No dobrze, tak może być
Lizu lizu lizu. Jezdeś dobrą koleszanku, Ineczko.
Książniczka Ofelja

Mama i tata kupili potwora. Ciongle ściga mnie po domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości