trawa11 pisze:Czesć Inka
Ceść Cioćku, mrrrrruuuuuuuuuuu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Czesć Inka
kotka doroty pisze:Dzień dobry Duża,dzień dobry Ineczko![]()
![]()
Co ja czytam,Inka napsociła,oj Ineczko,Ineczko tak nie wolno!!
kussad pisze:Inuś nie rozrabiaj już tak więcej... nasza Duża też byłaby bardzo niezadowolona z takiego czegoś
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Duża kupiła nam super smaczne jedzenie. Ale daje takie same porcje, choć jej pokazujemy, że miski puste. W brzuszkach nam burczy, a ona nie reaguje!!
Bruno przymierający głodem
P.S. Ja nie wiem, co się stało moim Kotom. Dostały mokre, które zawsze uwielbiały...Wywaliłam do kosza całość. Suche znika w trymiga. Czy to może być jesienne gromadzenie tłuszczu na zimę?? Bo Bruno gromadzi go zawzięcie, niedługo brzuch będzie po podłodze ciągnąć, niczym Gartfield...I Lunka tez jakby je więcej, chociaż wczesniej nie była taka "żarta"...
Duża od Bruna, która niedługo zbankrutuje na jedzenie dla Kotów
Mereth pisze:Cześć Inuś![]()
Lenimy się z Dużą![]()
Z&M&P
Bazyliszkowa pisze:Dużą chyba sumienie ruszyło i dała dziś duuuże śniadanie.
Od razu mamy lepsze humory.
KiMM
kinga w. pisze:Boszszsz... Nie mówcie o jesiennym obżarstiwe kotów! Maluchy mnie dziś dobiły (całkiem pozytywnie z resztą) prezentując możliwości. Puszka 200g na dwie, po czym poprawka w misce rezydentów - surowe mięsko. Preferują surowe, puszki to tylko na zabicie głodu, co nie zmienia faktu ze po nocnej głodówce (całą noc bez jedzonka??) nad miską rozlegało się dzikie warczenie. One kiedyś pękną!
kociczka39 pisze:Ceść Plusowy Inecek![]()
![]()
Erin pisze:Cześć PIKi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości