chylę czoła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:To co z tymi francuskimi naleśnikami
kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:To co z tymi francuskimi naleśnikami
Do ciasta dodaje sie stopione masło.
Kurde, dżemikiem by to przełożyć... NIe chce mi sie po dżemik!
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:a mnie naszła ochota na naleśnikibędą z dżemem jagodowym
a jakie francuskie czy zwykłe?
a jakie to francuskie
kinga w. pisze:Ale wówczas nie podsmarowuje się patelni. Ja często smażę naleśniki dodając tłuszcz do ciasta, z tym że raczej olej - wolę roślinne tłuszcze. Potem nie natłuszczam patelni. I oczywiście nie leję bez opamiętania.
alus1 pisze:kinga w. pisze:Ale wówczas nie podsmarowuje się patelni. Ja często smażę naleśniki dodając tłuszcz do ciasta, z tym że raczej olej - wolę roślinne tłuszcze. Potem nie natłuszczam patelni. I oczywiście nie leję bez opamiętania.
też tak robię nie trzeba smarowac patelni
a w linku który podałam wyżej sa rożne wersje
AYO pisze:Sadystki KURNA![]()
W ramach akcji NŻD postanowiłam nie jadać kolacji![]()
Nic to - mam soczek własnej produkcji, wytrzymam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości