Moderator: Estraven

kinga w. pisze:No, nieee... Dorcia wróciła, Bożenka umiera, a mnie padł gadulec - nie mam pojęcia czemu trzyma się ambitnie na niedostępnym... Coś mi chyba net świruje... Dobrze że mam skypa aktywnego.

kinga w. pisze:No, nieee... Dorcia wróciła, Bożenka umiera, a mnie padł gadulec - nie mam pojęcia czemu trzyma się ambitnie na niedostępnym... Coś mi chyba net świruje... Dobrze że mam skypa aktywnego.

kinga w. pisze:Łał... Gratki dla "dorastającego pętaka", za tylko dwa lata będzie prawdziwym nastolatkiem!! Poważna sprawa!
Padniętym mówimy ładnie dobranoc, umierającym życzymy rychłego zmartwychwstania!![]()
Dłubiemy dalej!
... maciejowa pisze:kinga w. pisze:Łał... Gratki dla "dorastającego pętaka", za tylko dwa lata będzie prawdziwym nastolatkiem!! Poważna sprawa!
Padniętym mówimy ładnie dobranoc, umierającym życzymy rychłego zmartwychwstania!![]()
Dłubiemy dalej!
Nie strasz kobieto, nie strasz... Pamietam jak ja bylam nastolatka :strach: ...Dobrej nocy.
I owocnego dłubania

maciejowa pisze:kinga w. pisze:No, nieee... Dorcia wróciła, Bożenka umiera, a mnie padł gadulec - nie mam pojęcia czemu trzyma się ambitnie na niedostępnym... Coś mi chyba net świruje... Dobrze że mam skypa aktywnego.
Kinga, nie tylko Tobie. Jakas potezna awaria szarpnela serwerami gg. Z tego co wyczytalam w necie, informatycy nie wiedza dlaczego tak sie stalo, ale usilnie pracuja nad jej usunieciem. A ja zmykam spac, bo padam na twarz.
P.S. A moj starszy dzisiaj skonczyl 9 lat! Szybko zleciało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości