Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Cat Best ECO+ to jeden z najlepszych. Moje mają jeszcze Benka najdrobniejszego, bo najbardziej wydajny. Maja 4 kuwety, po 2 każdego żwirku.
Widać, że Kasia (kropkaXL) też z niego zadowolona, dobrze, że wspomniałam jej o nim, nie musi tyle dźwigać, i jak pisze jest bardzo z niego zadowolona.![]()
Moje nie chciały załatwiać sie w Pinio, ani w te kiełbaski co pisze Milenka o nich. Wypróbowane było prawie wszystko i teraz mam już spokój, kotki żwirki zaakceptowały oba.
milenap pisze:Niedawno wróciliśmy, futerka dostały po Zylexisie, na razie koniec, za kilka/kilkanaście dni zrobimy krew.
Gluś wyzebrał w lecznicy troche suchego jedzonka, wet mu otworzył próbke, oczywiście zjadł![]()
![]()
milenap pisze:Kasiu, zawsze i wszedzie!![]()
Otworzyłam transporter, Gluś zaczał wychodzic i wachac, ja sie smiac zaczełam, ze tutaj jedzonka nie ma, a wet na to, ze zobaczymy, otworzył mu próbke rc suchego i Glutek zjadł z rękiMela w drodze do domu tez chrupała
kropkaXL pisze: -ale za to ile miłści!
milenap pisze:Tak Kasiu, znaja wetów, a weci ich! nie lubia wizyt, ale generalnie najgorzej Zula reaguje, a Mela i Glus zawsze sa spokojniejsze, jak sa razem
kasia86 pisze:milenap pisze:Tak Kasiu, znaja wetów, a weci ich! nie lubia wizyt, ale generalnie najgorzej Zula reaguje, a Mela i Glus zawsze sa spokojniejsze, jak sa razem
Jak ja bym chciała, żeby moja Buńcia taka była u weta.![]()
Zresztą wszystkie się pchają do mnie na ręce od razu, nawet Niuńcia.
milenap pisze:
Sylwia, jaka mała Mysza dziś w podpisie, maleństwo!![]()
kociczka39 pisze:Milenko ten Glut to jest niewyjęty hahahahaha!!!!Kawał KOT.Właśnie Kasiu zapodobało mi się że ten żwirek można w kibelek.Bo w te torebki nieraz mnie denerwuje,bo nieraz jak wychodze ,zapomnę wziąść i musi być do następnego dnia,bo zazwyczaj jak do domu przyleze,to już mi się nie chce wyłazić.O i jeszcze taniej wychodzi.Oooo muszem się nim zainteresować,rozejrzeć sie za nim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 20 gości