U nas tez zimno na dworze. Ale w domciu już ciepełko Od wczoraj włączyli kaloryfery i jest przyjemnie A fotek nie skąpię! Tylko musze je załadowac na fotosika Ale obiecuję, że niebawem będą
Witajcie! U nas wczoraj było przepięknie, a dziś pochmurno i deszczowo.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U nas dziś była ładna i w miarę ciepła pogoda. Koty sobie przez parę godzin mogły posiedzieć na balkonie szczęśliwe Ale już ok. 17 trzeba było zamykać, bo już się ochłodziło... Teraz dziewczynki śpią Pepsi na drapaku, a Puma w naszym łóżku
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
MPiki na zmianę śpią i szaleją. Ja niedługo zbieram się do kościoła, ale już mi ciarki chodzą po plecach na samą myśl o tym, jak jest na zewnątrz.
Dzień dobry! U nas z rana było nawet słonecznie, więc dziewczyny chwilkę pobuszowały na balkonie, ale teraz zrobiło się chłodniej i zerwał się wiatr więc balkon zamknięty. My leniuchujemy Jutro znowu do pracy A moi rodzice w przyszłą sobotę obchodzą zacny jubileusz - 45 rocznica Ślubu Szafirowe Gody Jedziemy na imprezkę
Wow, 45 lat razem - piękny wiek Moi dziadkowie przeżyli razem 44 lata.
Erin pisze:Wow, 45 lat razem - piękny wiek Moi dziadkowie przeżyli razem 44 lata.
No wiek też piękny. Mój tata w tym roku kończy 71 lat, a mama skończyła w lutym 64. Mam dużo starszych braci od siebie, ja rodzicom się przytrafiłam chyba przez przypadek