mb pisze:anna09 pisze: Jak idą przygotowania i rozmowy z dziewczynkami?![]()
Tak coś mi się wydaje, że wezmę je przez zaskoczenie, czyli postawię przed faktem dokonanym
Hmm, czyżby chodziło o Pumcię?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:anna09 pisze: Jak idą przygotowania i rozmowy z dziewczynkami?![]()
Tak coś mi się wydaje, że wezmę je przez zaskoczenie, czyli postawię przed faktem dokonanym
grrr... pisze:mb pisze:anna09 pisze: Jak idą przygotowania i rozmowy z dziewczynkami?![]()
grrr... pisze:MB, gratulacje!Ależ będzie piękne zestawienie kolorystyczne futerek!
![]()
A kiedy Pumcia przybędzie? Już trzymam kciuki za szybką aklimatyzację i kocią przyjaźń!
mb pisze:Jeszcze mi tylko rudasa będzie brakować![]()
anna09 pisze:mb pisze:Jeszcze mi tylko rudasa będzie brakować![]()
To się da załatwić![]()
mb pisze:grrr... pisze:mb pisze:anna09 pisze: Jak idą przygotowania i rozmowy z dziewczynkami?![]()
No, tak to właśnie jest, że najpierw się człowiek naodgraża na kilku stronach, że za nic w świecie nie może przygarnąć 4-tego kota, a potem...![]()
To Pumcia, jakby ktoś nie wiedział(chociaż widzę, że niektórzy wiedzieli wcześniej ode mnie
![]()
)
grrr... pisze:MB, przecież ona już wie...
Jeszcze raz serdecznie gratuluję i życzę wielu wspólnych, szczęśliwych lat!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości