Bez Ciebie gasnę - Jack w szafie. Kocham Jacka a on ma DOM!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2008 13:24

mokkunia, przecież Ty Go KOCHASZ... to dla Ciebie on odżył na nowo!!!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Śro lis 05, 2008 15:34

Dziewczyny, Mokkunia ma maleńkie mieszkanie, koty się nie dogadują, nowy domek dla Jacusia jest najlepszym rozwiązaniem! Zresztą Mokkunia przecież musi mieć wolne miejsce dla tymczasów :wink:

Ja tam trzymam kciuki za znalezienie domu, w którym ktoś pokocha Jacka tak jak Mokkunia i Maciek
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Śro lis 05, 2008 19:06

No własnie, problem nie z kotem tylko z przestrzenią dla niego, niestety.
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro lis 05, 2008 20:53

TyMa pisze:No własnie, problem nie z kotem tylko z przestrzenią dla niego, niestety.

z kotem też :? co mi po przestrzeni, jak Sasza sika pod siebie widząc Georga? :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 06, 2008 8:31

Georg-inia pisze:
TyMa pisze:No własnie, problem nie z kotem tylko z przestrzenią dla niego, niestety.

z kotem też :? co mi po przestrzeni, jak Sasza sika pod siebie widząc Georga? :roll:

Fiu, fiu, nie wiedziałam, że aż tak źle!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Czw lis 06, 2008 9:23

Wczoraj była taka jatka, że wyskoczyliśmy z TŻtem z łóżek i nie potrafiliśmy nad tym zapanować :(
Leon pogonił Jacka, Jack pogonił Leona i rzucił się na niego (chyba). Zrobił się wrzask, zaczął wyć Shibasek przybiegła Bunia i zaczęła lać Leona.
Chcieliśmy Leona wyciągnąć z tego kłębowiska, zawinął się w precelek, najeżył i prychał raz za razem i wył. Myślałam, że mu coś się stało, złamał coś, uszkodził. Shibasek wył, zjeżył się, chciał atakować. W końcu udało się złapać Shibaska, zamknęliśmy go w łazience, wył tam, Jack polecał pod drzwi, Leona zaniosłam na łóżko i starałam się go uspokoić. Bunia uciekła do szuflady w biurku, Cardek w ogóle gdzieś zniknął. Po kilku minutach się uspokoiło, wypuściłam Shibaska i niestety na noc w łazience zamknęłam Jacka :(
Z kuwetką, miseczkami z jedzeniem i wodą z 2 posłankami. Musiałam ich jakoś rozdzielić. Jak bym zamknęła Leona - Jack atakowałby Shibaska, zamknięcie Shibaska nic by też nie dało, bo Leon atakowałby Jacka. Więc padło na Jacka.
Noc była spokojna, ranek też. Jacka wypuścił nad ranem TŻ, teraz koty zostały same, mam nadzieję, że się nie zabiją :(

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw lis 06, 2008 9:27

Rany, ale jatka! Przy drugim pobycie Filona u mnie też tak się tłukły, tylko kudły leciaaaały. Domek potrzebny!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Czw lis 06, 2008 9:47

mokkunia pisze:Wczoraj była taka jatka, że wyskoczyliśmy z TŻtem z łóżek i nie potrafiliśmy nad tym zapanować :(

znam ten ból :( jak mi się Georg z Klemensem i Jeremiaszem w przedpokoju tłukli, to staliśmy tylko z TŻ-tem i patrzyliśmy na siebie bezradnie, a po korytarzu jedna wielka wyjąca kula futra się przetaczała...

Domek dla Jacka na cito potrzebny!!!
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 06, 2008 18:33

Niestety i ja znam podobne histo(e)rie- moja wredna Myszka. Wrogiem moze stac sie kazdy, byle slabszy psychicznie :twisted:
Strasznie mi przykro czytac o ostatnich wydarzeniach u Was :( Strasznie...
Pozostaje mi tylko mocno trzymac kciuki za domek. Albo naprawde wyslac te nasza gadzia trojke do Indii lub na Madagaskar :roll: Byle czesto pisaly :wink:
Bardzo mocno kciukuje za spokoj u Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 06, 2008 20:55

Dzień kolejny. Poza mailem, ciepłym i miłym od osoby, która przeczytała ogłoszenie Jacka i się popłakała - cisza. Nic zero.
Domek niestety NieJackowy, z psem i dziećmi :(

mokkunia

Post » Pt lis 07, 2008 10:37

Mokkniu domek Jackowy na pewno się znajdzie, tak samo jak domek Saszkowy, tyle że jak Wy takie regularne bitwy macie to ten domek szybko potrzebny...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 07, 2008 15:14

Jacuniu ty się nie martw
jesteś taki super chłopak
że domek na pewno się znajdzie,
tylko to ogłoszenie jest takie
że nie będzie wielu niepotrzebnych telefonów
tylko ten JEDEN

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 07, 2008 17:05

szkoda mi Was bardzo i ze takie jatki macie w domu :(
trzymam kciuki by sie wszystko jakos poukladalo.

a czemu Jack nie nadaje sie do psa i dzieci?
on tak charakterem to taka moja Lusia, trafila do starszych dzieci, jedno na poczatek atakowala ale teraz jest git i wszystko sie uklada.
Moze z psem tez by sie dogadal?

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 07, 2008 17:56

Dlaczego nie pies? Bo boję się, że jeśli Jack będzie się go bał tak jak boi się Leona, że pada na bok ilekroć ten się zbliża, to będzie niewesoło :( Nie mam jak sprawdzić jego relacji z psem ale widząc jego relacje z kotami to jakoś psa też wykluczyłam :D
A dzieci? Jack potrafi kiedy jest niezadowolony objąć rękę moją i wgryźć się w nią ząbkami. Potrafi skoczyć, podrapać. On nie jest obliczalny. On bardzo ładnie i dosadnie pokazuje kiedy jest niezadowolony :)
Wolę zaoszczędzić sobie i mu i ewentualnym dzieciom stresu.

mokkunia

Post » Pt lis 07, 2008 20:27

Obrazek

mokkunia

[poprzednia][następna]