Toril
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:moja Duża to nawet ma drabinkę, bo nie wszędzie sięgnie, o wskakiwaniu nie mówiąc
dobrze że maja nas, możemy Dużym powiedzieć zawsze co dzieje sięna szafach
![]()
Toril
kothka pisze:
Nadchodzi taka pora w ciągu dnia, że wszyscy musza zejść z fotela, bo to jest jego poraTak koło 16, wtedy się tak na tym fotelu rozwala
Zresztą on zazwyczaj tak spi
kalair pisze:kothka pisze:
Nadchodzi taka pora w ciągu dnia, że wszyscy musza zejść z fotela, bo to jest jego poraTak koło 16, wtedy się tak na tym fotelu rozwala
U mnie tak Lafizdrol się rozwala. Iriska nigdy nie spała z brzuniem na górze, nawet jak była mała. Wręcz przeciwnie!
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:
U mnie tak Lafizdrol się rozwala. Iriska nigdy nie spała z brzuniem na górze, nawet jak była mała. Wręcz przeciwnie!
Roman niezależnie od tego gdzie śpi, to własnei w takiej pozycji
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:
Roman niezależnie od tego gdzie śpi, to własnei w takiej pozycji
Czuje się bepiecznie. Nietykalny chłopak jest!
MaryLux pisze:Ceść, RomeckuJa tes lubię wskakiwać na safki
. ajbardziej to na te w kuchni, bo wtedy najlepiej widzę, co Duza do jedzenia sykuje. I mogem strasyć te bitkie sare gołembie, które nam chcom ptakać na okna...
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 32 gości