kalair pisze:Rachelinka pisze:ale jak bedziesz miziac to powiesz ze to od cioci rachelinki?![]()
No też pytanie! Oczywiście!
A dla Boniego od Cioci Kalair!![]()
Oczywiscie! juz wymiziany! Ba wytarmoszony nawet!
Moderator: Estraven
kalair pisze:Rachelinka pisze:ale jak bedziesz miziac to powiesz ze to od cioci rachelinki?![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:ale jak bedziesz miziac to powiesz ze to od cioci rachelinki?![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:ale jak bedziesz miziac to powiesz ze to od cioci rachelinki?![]()
No bez przesady! Wytarmosisz go, powiesz, że ode mnie, a On mnie znielubi!
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:ale jak bedziesz miziac to powiesz ze to od cioci rachelinki?![]()
Nic sie nie boj , boniek lubi tarmoszenie..nawet jak sie z nim ganiam to jak podbiegam do niego to juz sie kladzie na plecki i wystawia brzucho do tarmoszenia, a nastepnie,zlapania na rece i dalszego tarmoszenia
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:ale jak bedziesz miziac to powiesz ze to od cioci rachelinki?![]()
Nic sie nie boj , boniek lubi tarmoszenie..nawet jak sie z nim ganiam to jak podbiegam do niego to juz sie kladzie na plecki i wystawia brzucho do tarmoszenia, a nastepnie,zlapania na rece i dalszego tarmoszenia
He he..Moja Iriska też to lubi..a że przy okazji gryzie...e, drobny szczegół..
gattara pisze:Bry Kretuchny

Trinity36 pisze:Powitanko !!!!!!!!!!:D:D
Głąski dla Szylkreć

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google Adsense [Bot] i 21 gości