SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 21, 2009 17:28 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

realka pisze:Otóż nie jest źle.
Bazyli zjadł
biega i bawi się
znowu urwał firankę (po czym urwał ją jeszcze raz w jakieś dwie minuty po tym jak ją przyczepiłam jak należy)
:D

Do weta nie widzę potrzeby dziś iść i oby tak dalej.

To super , ogromnie sie ciesze :D

Kochany urwisek , Paniusia na pewno sie cieszy, że urwałeś firanke :wink: tzn, ze jesteś zdrowym chłopcem :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon wrz 21, 2009 17:37 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Iweta pisze:
realka pisze:Otóż nie jest źle.
Bazyli zjadł
biega i bawi się
znowu urwał firankę (po czym urwał ją jeszcze raz w jakieś dwie minuty po tym jak ją przyczepiłam jak należy)
:D

Do weta nie widzę potrzeby dziś iść i oby tak dalej.

To super , ogromnie sie ciesze :D

Kochany urwisek , Paniusia na pewno sie cieszy, że urwałeś firanke :wink: tzn, ze jesteś zdrowym chłopcem :D

Oj tak, to dobry znak :lol: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 21, 2009 21:15 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

śpiący Bazylek
Obrazek

Obrazek

Bazylek i paprotka ;)
Obrazek

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Wto wrz 22, 2009 12:05 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

:ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto wrz 22, 2009 15:59 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

realka pisze:śpiący Bazylek
Obrazek

Obrazek

Bazylek i paprotka ;)
Obrazek

Cudo przesłodkie :1luvu: :love: :1luvu: Oby tylko paprotki nie skubał .
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro wrz 23, 2009 5:20 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Ale piękne fotki. Bazylku cudny jesteś :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro wrz 23, 2009 22:13 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Ależ śliczniusi chłopczyk :1luvu:
A na tym drugim zdjeciu Bazylek dzwoni do mnie do Bielska, czy usnął z pilotem w łapce, bo przynudzali w telewizji? Bo dojrzeć nie mogę :wink:

A co słychać u Jaworzniaczka ? Czekamy na zdjęcie i troche informacji o drugim slicznotku :D

Na dobranoc słodka mysia :) Zobaczcie jakie super jest drugie zdjęcie :wink:

Obrazek....Obrazek....Obrazek

Iweta

Post » Czw wrz 24, 2009 11:17 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Iweta pisze:Ależ śliczniusi chłopczyk :1luvu:
A na tym drugim zdjeciu Bazylek dzwoni do mnie do Bielska, czy usnął z pilotem w łapce, bo przynudzali w telewizji? Bo dojrzeć nie mogę :wink:

A co słychać u Jaworzniaczka ? Czekamy na zdjęcie i troche informacji o drugim slicznotku :D

Na dobranoc słodka mysia :) Zobaczcie jakie super jest drugie zdjęcie :wink:

Obrazek....Obrazek....Obrazek

No tak nie dziwi nic że koty wariują jak ich pani myszki dokarmia :ryk:
Przynajmniej masz pewność że ci nie wlezą na zimę do domu, bo to już by bylo samobujstwo w wykonaniu myszerk :wink:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw wrz 24, 2009 19:41 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Na zdjęciu Bazylek dzwonił. Nota bene zdarł mi sreberko z przycisków :evil: Znaczy dziadowski telefon :(
I każdego dnia, w okolicach 5 rano gryzie mnie po stopach. Boleśnie :twisted:

W myszkach to ja sie zakochałam. Są piękne. Może mogę dostać z jedną jak Ci się rozmnożą :D ?

realka

Post » Czw wrz 24, 2009 22:02 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Dorotko, myslę, ze nie wejda do domu, one sa bardzo madre i wiedza, ze te nosy przylepione do szyby, to nosy kotów :wink: :D

Ale miałam juz w domu myszki, gdy pezez rok nie posiadałam w domu KOTA !!! Jesienia wprowadziły sie myszki, oczywiscie nie pozwoliłam im zrobic krzywdy i....dokarmiałam je 8) TŻ wyrokował, że niedługo bede miała w domu całe stado. Fakt, ze prawie do tego doszło :mrgreen: wyłapywałam je więc i wypuszczałam na dwór :D

Realko, myszke chętnie Ci odstapie :wink: juz sa trzy :D Dwie sa malutkie i jedna wieksza, a moze jest ich więcej? tylko nie rozpoznaje?
Dokarmiam je w dalszym ciągu, a koty wpatruja sie w nie jak zaczarowane. Niestety, zaobserwowałam, zupełnie przypadkowo, gdy wyszłam z Marianem przedwczoraj w nocy na dwór, że na tarasie czai sie obcy kocio 8O Mam nadzieje, że moje myszki sa na tyle sprytne, ze nie dadza sie złapać :P Dzis dla odmiany kupiłam im kolbe z ziarenkami w miodzie, obgryzaja aż miło popatrzeć :lol:

Iweta

Post » Sob wrz 26, 2009 16:44 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

Bazyl traci puchatość 8O
Na karku ma nową sierść - lśniącą, bardzo pręgowaną i króciutką. Coś mi się zdaje że będę miała dwa krótkowłose ;)

realka

Post » Nie wrz 27, 2009 11:32 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- Puchatki już w nowych domach:)

realka pisze:Bazyl traci puchatość 8O
Na karku ma nową sierść - lśniącą, bardzo pręgowaną i króciutką. Coś mi się zdaje że będę miała dwa krótkowłose ;)

Nie może być 8O Od pierwszej chwili gdy je zobaczyłam ,wyglądały "ineczej", więc nie moga byc krótkowłose :D A jakby co....to przedłuzymy mu włosy :lol:

Niestety nic nie wiem o drugim kociu ,więc nie moge powiedziec, czy też robi sie krótkowłosy, ale mam nadzieje, ze Marta już wróciła z urlopu i podjedzie na wizytę po adopcyjną 8)

Iweta

Post » Nie wrz 27, 2009 12:36 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Reklamacja się szykuje :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie wrz 27, 2009 13:47 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

amyszka pisze:Reklamacja się szykuje :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie wrz 27, 2009 14:12 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY- MYSZY- rozrywka dla kotów :)

Ogonek mu jeszcze został puchaty :ryk:

realka

[poprzednia][następna]