Podziwiam i trzymam kciuki takie ogólne

No i głaski dla kotecków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:Zdzisinek, moja wielka miłość:
Paweł mówi, że Zdzichu jest głupi, bo mieszka u mnie rok, ma zawsze pełną michę pod nosem, ciepłe i miękkie posłanko, komplet zabawek, raz na jakiś czas surowe mięsko, i zakochaną w nim Dużą, a on nadal się nie oswoił.
ale ja uważam, że Zdzisinek wcale nie jest głupi. kiedy patrzy na mnie, a ja do niego mówię, i on wtedy mruży oczy unosząc lekko głowę, jakby chciał powiedzieć, że też mnie kocha, to wiem, że to mądry kocurek jest
puss pisze:powiem mu, Joasiua on na pewno będzie siedział, mrużył oczy, i obiecywał mi, że kiedyś nawet będę mogła to zrealizować wszystkimi obiema rękami
puss pisze:dziękuję, że odwiedzasz nasz wątek. niewiele osób obchodzi co u nas słychać i często rozważam porzucenie pisania tutaj.
puss pisze::D
dzięki, dziewczyny. ja też pewnie dobiję do setki i złożę oręże
puss pisze:dziękuję, że odwiedzasz nasz wątek. niewiele osób obchodzi co u nas słychać i często rozważam porzucenie pisania tutaj.
puss pisze:tak sobie jeszcze pomyślałam, że ponieważ Wielbłądziu tak ładnie wypisała imiona wszystkich swoich kotów, to ja też wypiszę imiona moich (wszystkie używane):
1. Elmo aka Elmer, Elmeczek, Elmuś, Elmik, Malutki, MójNiedźwiedziu
2. Oczko aka Zdzichu, Zdzisiu, Zdzisław, Zdzisinek, Zdzi-su, Dzikun
3. Matylda znana też jako Mati, Matik, Matinek, Tylda (tak woła na nią czasem Paweł), Bobek, Bobi, Bobinka, Bobisia, Bobs, Bobson
4. Puder alias Pudi, Puders, Pudiszon, Pudyszyn, Puddington
bo każdy kot wiele imion ma
Boo77 pisze:A co do Matyldy, my na naszą też wołamy Tylda albo Tyldzinek, a tylda to nic innego jak znaczek na klawiaturze " ~ "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości