Sonia i Otis - część II.Nowiuśkie foty str.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2007 10:52

Fantastyczna wycieczka! :love: Nie będę pisała, że zazdroszczę, ale napiszę, że szczerze żałuję, iż nie mogłam tam być z Wami! Zwiedzaliście wszystkie moje ukochane miejsca, z którymi wiążę wiele cudownych wspomnień :love: .
Taki zamek Chojnik na ten przykład...
izaA pisze:Zamek Chojnik - to zielone to bluszcz 8O
Obrazek

Na Chojniku obchodziłam z przyjaciółmi i znajomymi moje 18 urodziny :D , była impreza w Sali Rycerskiej i nocleg dla 16 osób w schronisku :D . A w zeszłym roku, u stóp Chojnika, w kościółku w Piechowicach, wzięliśmy ślub :D i sesję zdjęciową zrobiliśmy sobie właśnie na Chojniku :D . Wyglądało to tak:
Obrazek
Obrazek
:D
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Czw lip 05, 2007 10:55

Też mam zamiar kłaść panele.
Chyba Tarkett (szwedzkie), bardzo mi się spodobał kolor "grusza" - taki złocisty, cena (u nas) 34 zł/m. kw.
Panele polskiej produkcji wszyscy odradzają.
Deska barlinecka podobno też kiepska, za to bardzo droga.

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw lip 05, 2007 10:57

Domino76 pisze:A w zeszłym roku, u stóp Chojnika, w kościółku w Piechowicach, wzięliśmy ślub :D

i miałaś strój pasujący do zamku (nastrojem) 8)

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw lip 05, 2007 16:48

Dzieci pytają czy wnieśli Was na lektyce (jak kiedyś bywało) czy weszliście na piechotę...Zuzia precyzuje - Weszła tam na szpilkach? 8O
Oglądam zdjęcia, a oni przez ramię, przecież to Chojnik 8) Wyglądaliście uroczo...no i nigdy nie chwaliłaś się takim przystojnym TŻ-tem :P
Będąc ze Wrocławiu myślałam o wszystkich kociarach wrocławiankach, które poznałam w necie :P To jest piękne miasto...pewnie tam jeszcze wrócę :lol:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt lip 06, 2007 9:09

Greta_2006 pisze:
Domino76 pisze:A w zeszłym roku, u stóp Chojnika, w kościółku w Piechowicach, wzięliśmy ślub :D

i miałaś strój pasujący do zamku (nastrojem) 8)

O to właśnie chodziło :P , chyba zamiar się powiódł, bo turyści nas fotografowali na tle zamku :lol: .
Obrazek

Domino76

Post » Pt lip 06, 2007 9:26

izaA pisze:Dzieci pytają czy wnieśli Was na lektyce (jak kiedyś bywało) czy weszliście na piechotę...Zuzia precyzuje - Weszła tam na szpilkach? 8O

He he, to była akcja stulecia - wjechaliśmy na Chojnik starym, rosyjskim uaz'em, wiózł nas na górę osobiście kierownik schroniska na Chojniku :lol: . Załatwiłam to telefonicznie, i gdybym wiedziała jak wygląda trasa wjazdu (jechał normalnie po szlaku turystycznym, po pniach drzew, głazach, stromych skalnych podejściach! :strach: ), to bym zrezygnowała! Tez wjazd (a potem zjazd :roll:) to była najbardziej ekstremalna rzecz, jaką w życiu robiłam. Wystarczy dodać, że uaz miał zlikwidowane drzwi od strony kierowcy, bo raz już facet zjeżdżając z zamku nie wyrobił na którymś zakręcie i samochód poleciał w przepaść, zatrzymując się na drzewach... no i teraz drzwi nie ma, żeby kierowca mógł szybciej wyskoczyć! :strach: Ech, to była akcja - myślałam, że nie dożyjemy powrotu :roll: .
Ale zdjęcia wyszły rewelacyjne (nieskromnie dodam)! :lol:

izaA pisze:Wyglądaliście uroczo...no i nigdy nie chwaliłaś się takim przystojnym TŻ-tem :P

Co się będę chwalić, jeszcze się którejś za bardzo spodoba... :wink: :lol: Ale dziękuję w imieniu TZ'ta, przekażę mu słowa uznania :D .

izaA pisze:Będąc ze Wrocławiu myślałam o wszystkich kociarach wrocławiankach, które poznałam w necie :P To jest piękne miasto...pewnie tam jeszcze wrócę :lol:

Kocham Wrocław, to moje miasto i Opole nigdy mi go nie zastąpi. Na szczęście nie tylko mam tam najbliższą rodzinę (czyli mogę przyjeżdżać kiedy tylko chcę i zostać jak długo chcę), ale i mam z Opola niedaleko. Ot, godzina i dwadzieścia minut jazdy pociągiem osobowym lub godzina samochodem :D . Jestem zatem częstym gościem w Mieście Spotkań :D . Zresztą, właśnie jutro tam jedziemy, na ślub znajomych :lol: .
Pozdrowię Wrocław w Twoim imieniu, Izo :D .
Obrazek

Domino76

Post » Pt lip 06, 2007 9:35

Emocje się opłaciły - zdjecia ślubne są super :)
Wakacyjne oczywiście też 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lip 06, 2007 12:47

Rzeczywiście zdjęcia są super :D
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Pt lip 06, 2007 14:36

Domino pięknie zdjęcia i piękni Państwo młodzi :D
Iza zgadzam się że Wrocław jest jednym z piękniejszych miast i jeżeli dostanę w sierpniu urlop zamierzamy się tam wybrać w drodze na ślask
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt lip 06, 2007 21:36

Domino76 pisze:Pozdrowię Wrocław w Twoim imieniu, Izo :D .

A bardzo Ci dziękuję 8) Mój Piotrek raz na jakiś czas tam jeździ na rozmowy z partnerami handlowymi, cichutko liczę na to, że się z nim kiedyś wybiorę...a mój Brat - zagorzały fan filmowy, po raz kolejny będzie wolontariuszem na festiwalu filmowym we Wrocławiu...wymyślił też sobie drugi fakultet i zamierza studiować w Łodzi "produkcję filmową"...ciekawe ma życie...ja w jego wieku byłam już żoną :oops:

izaA

Post » Pt lip 06, 2007 21:47

Zapomniałaś dodać szczęśliwą żoną.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt lip 06, 2007 21:58

izaA pisze:ja w jego wieku byłam już żoną :oops:
Jemu to nie grozi :lol:

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać , tak mi się skojarzyło :oops: :lol:

Kicorek

Post » Pt lip 06, 2007 22:01

A mój Piotrek w jego wieku był już mężem, na to samo wychodzi, bo my z jednego rocznika...Marcinowi nie grozi bycie żoną, jemu nawet bycie mężem nie grozi póki będzie utrzymywał ten swój harem :lol:

izaA

Post » Pt lip 06, 2007 22:05

Co za harem? Zaintrygowałaś mnie :twisted: :lol:

Kicorek

Post » Pt lip 06, 2007 22:14

Zaczęło się do tego, że już pierwszego dnia na uczelni dwie dziewczyny zaproponowały, że mogą zostać Jego "kumplami"...uczelnia i wydział kobiece, żywienie człowieka na SGGW 8) kolesi jak na lekarstwo, więc przyjął ofertę ochoczo... :lol: Potem już z górki...sam mówi o nich - mój haremik...a że obraca się w kręgach kulturowych Indii (jedyny facet w Polsce tańczący taniec hinduski - pseudonim artystyczny Ravi) to i harem do tego pasuje...mówi, że nie spotkał jeszcze kobiety, która mogłaby zostać jego żoną...poza tym skoro siostry szybko założyły rodziny, on nie musi :twisted: I jeszcze ma czas, i kiedy ma się wyszaleć, jak nie teraz...na szczęście o bezsensie kupowaniu browaru, żeby sie piwa napić nie wspomina, więc na razie jestem o Niego spokojna :wink:

To jest strona jego trenerki Lakshmi: http://www.indiandance.pl/indiandancetresc.swf

tak mi się przynajmniej wydaje :oops:

izaA

[poprzednia][następna]