Kocia Koalicja - Trykot zdrowszy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 13, 2008 14:53

Ech, ten Moher, ten Moher...Pewnie powiedzial Tristanowi jak wachmistrz Kalita z Czterech pancernych: Nazad! Przed gospodarza nie lez! No, przy takim mentorze Tristan ma szanse wyrosnac na kota 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon paź 13, 2008 17:13

:lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon paź 13, 2008 18:09

Monostra pisze:
Obrazek

patrząc na to zdjęcie zaczynam podejrzewać że ta relacja jest naciągana 8) takie zgodne śliczne stadko 8)
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro paź 15, 2008 9:24

Ufff! Przebrnęłam przez caaaaały wątek Trwalo to dobrych kilka dni ale się udało :)

Koty cudowne, nie mogę się zdecydować który podbił moje serce... ale chyba Moher :oops: Wiem, nie jestem oryginalna. MCO mają w wyrazie pyska coś co nie pozwala mi przejść obok żadnego obojętnie. No a poza tym te uszy, wąsy, ofutrzone łapki, ogon... i cała reszta 8)

A jak czytam takie relacje to poważnie się zastanawiam nad towarzystwem dla mojego Bakszyla.

Głaski i mizianie z uchem dla całej koalicji!
Obrazek

blackmeg

Od: Nie mar 09, 2008 22:37

Post » Śro paź 15, 2008 10:01

Witaj w fanclubie Moheru!
I sie nie wahaj przed dokoceniem... 8)
Obrazek

Chat

Post » Śro paź 15, 2008 10:04

Chat pisze:Witaj w fanclubie Moheru!
I sie nie wahaj przed dokoceniem... 8)

Powtórzę jak echo :!:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro paź 15, 2008 10:21

blackmeg pisze:Głaski i mizianie z uchem dla całej koalicji!

Witaj! Głaski przekazane :D .
I koniecznie dobierz towarzysza Bakszylowi. Jeden się zanudzi, a gdy są dwa lub trzy, to nawet jeśli szaleją osobno, reszta ma coś w rodzaju telewizji :twisted: .

Niestety, te łajzy czasem tupią. Głośno :evil: . Tupały wczoraj późnym wieczorem, a potem od świtu. Do tupania dochodził łomot towarzyszący zeskokom z wysokości.
I to nieprawda, że MCO są niskopienne. Tzn. może i są, ale nie w towarzystwie demoralizatorów :evil: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro paź 15, 2008 10:27

Monostra pisze:I to nieprawda, że MCO są niskopienne. Tzn. może i są, ale nie w towarzystwie demoralizatorów :evil: .

Oj, to koniecznie trzeba poprosić Olaxiss o porady wychowawcze w tym zakresie. On ma podobno najlepiej wychowaną kocicę na forum! :twisted:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 15, 2008 10:28

Hehe, ja bym się dokociła już dawno ale póki co wiodę "studenckie życie" i wynajmujemy mieszkanie ze znajomymi... Efekt jest taki, że kocur pół dnia siedzi w jednym pokoju (ale i tak jest dobrze bo wywalczyliśmy największy i ma prawie 30m2 na harce) Więc póki nie pójdziemy na swoje to chyba Bakszyl będzie jedynakiem...

Chociaż serce mi pęka kiedy patrzę jak tak leży jak naleśnik... No i fałdka "pokastracyjna" się niebezpiecznie powiększyła ostatnio bo pogoda kiepska i skończyły się wycieczki w plener :roll:

Póki co dopisuję się do fanklubu Mohera :)
Obrazek

blackmeg

Post » Śro paź 15, 2008 10:33

blackmeg pisze:Póki co dopisuję się do fanklubu Mohera :)

Witamy :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro paź 15, 2008 10:35

Monostra pisze:Niestety, te łajzy czasem tupią. Głośno :evil: . Tupały wczoraj późnym wieczorem, a potem od świtu. Do tupania dochodził łomot towarzyszący zeskokom z wysokości.
I to nieprawda, że MCO są niskopienne. Tzn. może i są, ale nie w towarzystwie demoralizatorów :evil: .

Czasem?! Miałam kiedyś na tymczasie syberyjczyka - to był pierwszy kot, którego było słychać jak biegł :lol: Taki mały, kudłaty czołg był z niego! Bakszysz miał wtedy jakieś 8 miesięcy więc był sporo mniejszy i smuklejszy i nie robił tyle hałasu.

No i oczywiście rudzielec przejął od swojego towarzysza wszystkie "złe" nawyki - wspinanie się, upodobanie do najwyższych półek (tamten sib mnie zadziwiał, taka klucha to była a jednym skokiem bez rozbiegu pakował się na lodówkę 8O ), "pedałowanie" w szybę no i tupanie... Mam wrażenie, że on robi to specjalnie :evil:
Obrazek

blackmeg

Post » Śro paź 15, 2008 10:38

JoasiaS pisze:
Monostra pisze:I to nieprawda, że MCO są niskopienne. Tzn. może i są, ale nie w towarzystwie demoralizatorów :evil: .

Oj, to koniecznie trzeba poprosić Olaxiss o porady wychowawcze w tym zakresie. On ma podobno najlepiej wychowaną kocicę na forum! :twisted:

Spryskiwacz? :D Musiałabym przywieźć z działki opryskiwacz z lancą, dranie urzędują często pod sufitem.
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Śro paź 15, 2008 10:59

blackmeg pisze:No i oczywiście rudzielec przejął od swojego towarzysza wszystkie "złe" nawyki - wspinanie się, upodobanie do najwyższych półek (tamten sib mnie zadziwiał, taka klucha to była a jednym skokiem bez rozbiegu pakował się na lodówkę 8O ), "pedałowanie" w szybę no i tupanie... Mam wrażenie, że on robi to specjalnie :evil:

Sybirek tak wskakuje. Z podłogi na drzwi, na lodówkę to dla niego pikuś :twisted: . Moher nie daje rady aż tak wysoko skoczyć z miejsca i parę razy spadł albo zawisł na przednich łapach. Teraz są tak poustawiane rzeczy, żeby Moher też dał radę.
Rudy próbuje naśladować Sibiego i idzie mu coraz lepiej. Mam wrażenie, że jemu nie było wolno w poprzednim domu tego robić, bo na początku tylko patrzył, a wskakiwał trochę wyżej tylko na swój drapak :roll: .
Wszystkie najwyższe półki są puste, bo koteczki lubią tam siedzieć, a książki zacznę niedługo układać w sterty :twisted: .
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Śro paź 15, 2008 15:24

Monostra pisze:
JoasiaS pisze:

Spryskiwacz? :D Musiałabym przywieźć z działki opryskiwacz z lancą, dranie urzędują często pod sufitem.

Posłuchajcie młodej matki, która ogląda telewizję śniadaniową. :wink:
Otóż kiedyś w DzieńDobryTVN mówili o różnych domowych kotach i że Mohery są wysokopienne. I mogą być dla dzieci. Dlatego, jak już kiedyś tu pisałam, mój drugi w życiu kot to będzie klon monostrowych futrzaków. Póki co, jak jest Julka to nie zaryzukuję życia nowego zwierzaka :lol:

A kocicę rzeczywiście mam dobrze wychowaną :twisted: Nawet pozostawionych kanapek się nie czepia, ha !
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Śro paź 15, 2008 20:41

A ktory normalny kot sie czepia kanapek? Inna sprawa z obrazkiem zwleczonym z kanapki... 8)
Obrazek

Chat

[poprzednia][następna]