Toff i Tiv i MYSZ!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2006 10:16

Witam nową członkinie naszego Klubu :)

U mnie znaczne pogorszenie sytuacji :( dziś rano doszło do pierwszych powaznych łapoczynów, Toffik walil w Tyldę ile wlazło, ta sie oczywiscie przewróciła i nie robiła dosłownie nic a ten walił w nią dalej :( Jako takiej krzywdy na szczęście jej nie zrobił... Później jak wzięłam małą na ręce z lubością wgrzył się w moją łydkę, ehhh te koty :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lut 21, 2006 10:27

Boo77 pisze:Witam nową członkinie naszego Klubu :)

U mnie znaczne pogorszenie sytuacji :( dziś rano doszło do pierwszych powaznych łapoczynów, Toffik walil w Tyldę ile wlazło, ta sie oczywiscie przewróciła i nie robiła dosłownie nic a ten walił w nią dalej :( Jako takiej krzywdy na szczęście jej nie zrobił... Później jak wzięłam małą na ręce z lubością wgrzył się w moją łydkę, ehhh te koty :)

Ten Twój Toffik to bardzo mi przypomina mojego Alberta i z wyglądu i z zachowania 8) . Ostatnio krwiożercze zapędy przeszły mu jak dostał wciry od tymczasowego Imbira i jeszcze teraz jak leje go tymczasowa Amelia. Zrobił się potulny i grzeczny i przestał bić mniejszych rezydentów. Amelia ma taki obyczaj że jak słyszy hałas to leci i bije wszystkich uczetsników rozruby :D Szeryf Amelia 8)
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto lut 21, 2006 10:37

Boo77 pisze:U mnie znaczne pogorszenie sytuacji :( dziś rano doszło do pierwszych powaznych łapoczynów, Toffik walil w Tyldę ile wlazło, ta sie oczywiscie przewróciła i nie robiła dosłownie nic a ten walił w nią dalej :( Jako takiej krzywdy na szczęście jej nie zrobił... Później jak wzięłam małą na ręce z lubością wgrzył się w moją łydkę, ehhh te koty :)

Cóż, dopóki nie będzie przekonany, że mała mu nie zagraża...zastanawia mnie jej pokora, czy ona to robi dla dobra zaprzyjaźnienia czy fizycznie nie jest w stanie przed nim czmychnąć. Sonia była sprytniejsza i Otis musiał się natrudzić, żeby ją dorwać :D Daj im jeszcze trochę czasu, jak będzie coraz gorzej, to trzeba będzie kolegę "utemperować" 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lut 21, 2006 10:54

Catrina pisze:
Boo77 pisze:Witam nową członkinie naszego Klubu :)

Ten Twój Toffik to bardzo mi przypomina mojego Alberta i z wyglądu i z zachowania 8) . Ostatnio krwiożercze zapędy przeszły mu jak dostał wciry od tymczasowego Imbira i jeszcze teraz jak leje go tymczasowa Amelia. Zrobił się potulny i grzeczny i przestał bić mniejszych rezydentów. Amelia ma taki obyczaj że jak słyszy hałas to leci i bije wszystkich uczetsników rozruby :D Szeryf Amelia 8)

u kumpla są trzy koty. Lajon jest największym rozbójnikiem i prał obu pozostałych. któregoś dnia kolega przyszedł do domu a Lajon miał powyrywaną sierść, krew na futrze i był bidny i obolały. a po tamtych dwóch ani śladu - po szfach czy innych kontach pochowane. od tego czasu jest spokój w domu i żaden kot drugiemu nie wadzi :) to się nazywa straż obywatelska 8)
http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_cinsio
Basma, Giga, oraz Zenta na placówce
ObrazekObrazekObrazek

cinsio

Od: Czw sty 19, 2006 11:15

Post » Wto lut 21, 2006 10:56

Catrina pisze:Ten Twój Toffik to bardzo mi przypomina mojego Alberta i z wyglądu i z zachowania 8) . Ostatnio krwiożercze zapędy przeszły mu jak dostał wciry od tymczasowego Imbira i jeszcze teraz jak leje go tymczasowa Amelia. Zrobił się potulny i grzeczny i przestał bić mniejszych rezydentów. Amelia ma taki obyczaj że jak słyszy hałas to leci i bije wszystkich uczetsników rozruby :D Szeryf Amelia 8)

To może wypożyczysz mi Amelię na troszkę? :wink:
Może przyszła by i zrobiła porządek z Toffikiem :P
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lut 21, 2006 10:58

izaA pisze:
safiori pisze:No tylko się zakochać :1luvu:

Witaj! No o Twoich uczuciach do Otiska to my już wiemy wszystko :D ale masz teraz rywalkę z randki w ciemno :P

To bardzo niedobrze :lol:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto lut 21, 2006 11:08

[quote="safiori]To bardzo niedobrze :lol:[/quote]

no, zależy dla kogo :D Chociaż jakbyś się przyoblekła w jakieś srebne futerko, wyostrzyłabyś pazurki i nauczyła pomrukiwać pod nosem albo nawoływać w środku nocy, to może, może .... miałabyś jakieś szanse? Ale to w ogóle, to on zezowaty jest, takie zezowate szczęście. Na zdjęciach tego nie widać, bo jest szybszy od lampy błyskowej, ale ja go kiedyś na balkonie dorwę :D tylko wiosny z utęsknieniem czekamy, żeby słoneczko ładnie nam zdjęcia doświetliło :D na razie musisz uwierzyć na słowo, że on wcale taki przystojny nie jest....no staram się jak mogę, żebyś się odkochała :oops: bo gotowaś przyjechać, a mój TŻ gotowy Ci go oddać, szczególnie po dzisiejszej porannej galopadzie po naszych głowach :D

izaA

Post » Wto lut 21, 2006 11:28

Iza nie przejmuj się moja miłość platoniczna. Niech będzie nawet zezowaty. Powzdychac troszke chyba mogę.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto lut 21, 2006 11:34

No ja się nie przejmuję, tylko cosik zazdrosna jestem :oops: i tak Ci go obrzydzam jak mogę, zołza ze mnie :D , bo ja to już jestem od nich uzależniona, normalnie na mózg mi padło i pomyśleć, że Sonia jest z nami dopiero od roku :D

izaA

Post » Wto lut 21, 2006 12:01

A tu moja Fionka może Otis by nie zauważył podmiany, Zdjęcie coprawda z zeszłego roku ale...
Obrazek
i teraz to już nie będę się tu wcinać bo nie o tym ten wątek. a wzdychac będe po cichutku.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto lut 21, 2006 12:05

Piękności :1luvu: :love: skoro zezowaty, to może by i nie zauważył :kitty: OK, nie zaśmiecamy wątku i tak przydługaśny się zrobił :oops:

izaA

Post » Wto lut 21, 2006 15:36

Fionka śliczna :)

Dzwoniłem do domu i się dowiedziałem, że Magda wchodzi do sypialni (Gigonowy teren) a tu Giga spała na fotelu, a Basma na kanapce. To będzie jakiś niecały metr od siebie 8)
No może nie jest to powód do :dance: ale całkiem milutko :cat3:
http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_cinsio
Basma, Giga, oraz Zenta na placówce
ObrazekObrazekObrazek

cinsio

Od: Czw sty 19, 2006 11:15

Post » Wto lut 21, 2006 17:29

No pewnie, że powód do radości, kroczek po kroczku, a nie mówiłam, że zapisanie do Klubu też pomaga :D

izaA

Post » Wto lut 21, 2006 22:35

cinsio pisze:Fionka śliczna :)

Dzwoniłem do domu i się dowiedziałem, że Magda wchodzi do sypialni (Gigonowy teren) a tu Giga spała na fotelu, a Basma na kanapce. To będzie jakiś niecały metr od siebie 8)
No może nie jest to powód do :dance: ale całkiem milutko :cat3:

Suuuuuuuuuuuuuuper - gratuluję!!!!
Mnie nawet najmniejsze zmiany na lepsze strasznie cieszą!

Iza, a jakie ma ubarwienie Otis?
Bo mój Demonek (niestety za TM :() miał znaczenia liliowe i też miał zeza.

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto lut 21, 2006 22:37

Wygląda na to, że fioletowe, ktoś na forum powiedział, że ładny z niego biszkopt i to najlepiej oddaje jego umaszczenie :D

izaA

[poprzednia][następna]