U mnie znaczne pogorszenie sytuacji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:Witam nową członkinie naszego Klubu
U mnie znaczne pogorszenie sytuacjidziś rano doszło do pierwszych powaznych łapoczynów, Toffik walil w Tyldę ile wlazło, ta sie oczywiscie przewróciła i nie robiła dosłownie nic a ten walił w nią dalej
Jako takiej krzywdy na szczęście jej nie zrobił... Później jak wzięłam małą na ręce z lubością wgrzył się w moją łydkę, ehhh te koty
Boo77 pisze:U mnie znaczne pogorszenie sytuacjidziś rano doszło do pierwszych powaznych łapoczynów, Toffik walil w Tyldę ile wlazło, ta sie oczywiscie przewróciła i nie robiła dosłownie nic a ten walił w nią dalej
Jako takiej krzywdy na szczęście jej nie zrobił... Później jak wzięłam małą na ręce z lubością wgrzył się w moją łydkę, ehhh te koty
Catrina pisze:Boo77 pisze:Witam nową członkinie naszego Klubu
U mnie znaczne pogorszenie sytuacjidziś rano doszło do pierwszych powaznych łapoczynów, Toffik walil w Tyldę ile wlazło, ta sie oczywiscie przewróciła i nie robiła dosłownie nic a ten walił w nią dalej
Ten Twój Toffik to bardzo mi przypomina mojego Alberta i z wyglądu i z zachowania. Ostatnio krwiożercze zapędy przeszły mu jak dostał wciry od tymczasowego Imbira i jeszcze teraz jak leje go tymczasowa Amelia. Zrobił się potulny i grzeczny i przestał bić mniejszych rezydentów. Amelia ma taki obyczaj że jak słyszy hałas to leci i bije wszystkich uczetsników rozruby
Szeryf Amelia
Catrina pisze:Ten Twój Toffik to bardzo mi przypomina mojego Alberta i z wyglądu i z zachowania. Ostatnio krwiożercze zapędy przeszły mu jak dostał wciry od tymczasowego Imbira i jeszcze teraz jak leje go tymczasowa Amelia. Zrobił się potulny i grzeczny i przestał bić mniejszych rezydentów. Amelia ma taki obyczaj że jak słyszy hałas to leci i bije wszystkich uczetsników rozruby
Szeryf Amelia
izaA pisze:safiori pisze:No tylko się zakochać
Witaj! No o Twoich uczuciach do Otiska to my już wiemy wszystkoale masz teraz rywalkę z randki w ciemno
cinsio pisze:Fionka śliczna
Dzwoniłem do domu i się dowiedziałem, że Magda wchodzi do sypialni (Gigonowy teren) a tu Giga spała na fotelu, a Basma na kanapce. To będzie jakiś niecały metr od siebie![]()
No może nie jest to powód doale całkiem milutko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości