ewar pisze:Bez recepty, jest bezpieczna, bo nadmiar się wysiusia, jakby co. Na raz 5-6 tabletek. Nie wolno przedawkować tych rozpuszczalnych w tłuszczach, czyli A D E i K.
To tak jednorazowo taką dawkę czy przez jakiś czas?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Bez recepty, jest bezpieczna, bo nadmiar się wysiusia, jakby co. Na raz 5-6 tabletek. Nie wolno przedawkować tych rozpuszczalnych w tłuszczach, czyli A D E i K.
mir.ka pisze:Oprócz rudych to i mnie dopadło, ale nie żadne przeziębienie czy tym podobne, ale odezwał się mój ubity dawno temu kręgosłup lędźwiowy. Nie wiem jak to się stało ale w środę wieczorem jak brałam prysznic przy schylaniu łupnęło mnie w kręgosłupieNie wiem czy to nie był efekt , że za dużo leżałam, bo przez 4 dni przeczytałam 3 książki leżąc na kanapie z kotem na brzuchu, który mnie z nią wciskał
W każdym razie chodzę połamana, najgorzej z ubieraniem bo nie mogę się schylać
No nic, nie ma co się przejmować, kiedyś przejdzie.
mir.ka pisze:ewar pisze:Bez recepty, jest bezpieczna, bo nadmiar się wysiusia, jakby co. Na raz 5-6 tabletek. Nie wolno przedawkować tych rozpuszczalnych w tłuszczach, czyli A D E i K.
madrugada pisze:mir.ka pisze:Oprócz rudych to i mnie dopadło, ale nie żadne przeziębienie czy tym podobne, ale odezwał się mój ubity dawno temu kręgosłup lędźwiowy. Nie wiem jak to się stało ale w środę wieczorem jak brałam prysznic przy schylaniu łupnęło mnie w kręgosłupieNie wiem czy to nie był efekt , że za dużo leżałam, bo przez 4 dni przeczytałam 3 książki leżąc na kanapie z kotem na brzuchu, który mnie z nią wciskał
W każdym razie chodzę połamana, najgorzej z ubieraniem bo nie mogę się schylać
No nic, nie ma co się przejmować, kiedyś przejdzie.
Polecam plastry rozgrzewające, szybko przynoszą ulgę.
Zdrowia Wam wszystkim życzę.
ewar pisze:mir.ka pisze:ewar pisze:Bez recepty, jest bezpieczna, bo nadmiar się wysiusia, jakby co. Na raz 5-6 tabletek. Nie wolno przedawkować tych rozpuszczalnych w tłuszczach, czyli A D E i K.
Przez jakiś czas. Powinno szybko pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości