Anna2016 pisze:Miauuuuu Sabulko, Pralinko, Julku mogę się do was pomiziać? ???? Zunia
Nie mam nic przeciwko. Julek
Śliczny kotek do miziania Zazulko, do mnie też się pomiziaj, proszę W ciągu dnia zjadłam 4 pasty, wieczorem na razie nie chciałam. Mięsko skubnęłam, duża mowi, że zamiast myszki zjadłam muchę... Sabcia Jutro chyba podam steryd...
Sabulko miziam się do Ciebie mocno mocno Do Julinka też Jedz Sabulko , prosimy!!! Pralinko Zjadłam śniadanko, kupka na 3.5. Jestem znów sama w domu bo duża od rana w pracy....Miauuu Zunia. Julinku ciocia tak delikatnie wtuli się w Twój brzusio. .....mogę? ciocia
Julek. Miauknę ci że jezdeś całkię przystojmny kocurro. Nie tak jak mój koffany Lilo, ale też może być. Sabcia. Amciałaś śniodanko? Ja jeszcze nie bo czekam może mię Teściowna da cosik inszego niż miąsko. Książniczka Ofelja
Rano jeszcze nie jadłam Kotki zjadły, chociaż szału nie było Zuniu, prześpij się, bo co innego może zrobić kotek, jak siedzi sam? Ciociu Ewa.l, dziękuję Ciociu MalgWroclaw, Księżniczko Ofelio, no właśnie jeszcze nie jadłam... Sabcia
Dziękuję ciociu Gosiagosia Nie bardzo udana ta sobota, bo Duża próbowała we mnie wmusić tabletkę Nie wiem Zuniu, jak Ty zjadasz coś z łapki, mnie Duża też posmarowała łapkę pastą z tabletką ... i ona sobie wyschła, ta pasta Wcześniej zjadłam troszkę musu almo nature, ale malutko i Duża uznała, że trzeba coś z tym zrobić Sabcia prześladowana