Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:W imieniu Bezi protestuję! Przykro mi że coś Ci się spsuło, ale jest coś takiego jak domniemanie niewinności. Bezia nie może nie dostawać myszek! Moje futra też przymialkują i straszą jakimś tozem. Sobie nie przyblokowałaś, to teraz sama nie jedz!
SabaS pisze:W imieniu Bezi protestuję! Sobie nie przyblokowałaś, to teraz sama nie jedz!
SabaS pisze:Miesięcznice jakoś niezbyt mi się kojarzą, ale co tam...kolejnych nawet 3-cyfrowych miesięcznic i wszystkiego najkociego Bajko i Felisiu![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Jako że niekiedy na kocim forum mamy tematy ogródkowe, to i ja coś w ten deseń wrzucę - ale wspominkowo. Mój ogródek daaaleko, pod lasem... No i teraz tam jechać nie mogę, bo jakoś komunikacyjnie mam z tym trudności, więc przeczekuję. Dlatego dwa zdjęcia wspominkowe są sprzed 5 lat, niemal równo - z 28.4.2015...
Magnolia - przedziwnie rosnąca, cały czas niska,krzaczasta, mająca mnóstwo kwiatów, ale po kolei, więc nie jest tym kwieciem obsypana w całości jednocześnie. Za to cieszy oczy przez czas dłuższy. Tam na wsi jest wszystko opóźnione w stosunku do Krakowa, dlatego ten koniec kwietnia to były wtedy jej początki kwitnienia...
I bez... Zapachu bzu to mi brakuje - w Krakowie bzy owszem są, ale teraz człek mniej wychodzi, a pod oknami akurat nie mam...
A w maju będzie oliwnik! Oj, tego zapachu to chyba w Krakowie nie wiem, gdzie szukać... Hm, może by jakiegoś tu gdzieś blisko wsadzić? Nie wiem, czy oliwnik się nadaje do miasta...
Nul pisze:O, na balkonie? Na to bym nie wpadła, nie kojarzy mi się balkon z bzem, ale faktycznie, chyba widziałam tu niedaleko też bez - musiał kwitnąć, skoro zauważyłamZa to w ogródku podwórkowym tu w Krakowie sąsiadka dawno temu posadziła bza, ale nigdy nie zakwitł, może ma za mało słońca? Ale znów rosnący obok hibiscus jest co roku obsypany kwiatami... Więc bez nam tu nie kwitnie, za to ma „dzieci”, które chyba kiedyś przeflancuję na wieś, skoro tu im coś nie pasuje...
Kotina, życzę, żeby zakwitł!
Oliwnik obłędnie pachnie... I hmmm... jest w maju „głośny”Z powodu pszczół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 168 gości