Moderator: Estraven

MaryLux pisze::kotek:![]()
ewkkrem pisze:MaryLux pisze::kotek:![]()
Cześć Lusieńko.
Będziesz i Kitki i Ignasia w piątek?
Drops.
ewkkrem pisze:saaga pisze:[b]Drops, Maciek, szykujcie się!
W piątek imprezujemy u nas!
Musicie być!
Co to u was, dzieciaki?
Czyżby dwumiesięcznica Kitki?
Co by nie było to my będziemy.
Drops.

saaga pisze:Dwumiesięcznica wypada dokładnie 29, ale matka mówi, że lepiej imprezować w weekend!
Ja jeszcze nigdy nie miałam swojej imprezy!
Kitka
ewkkrem pisze:saaga pisze:Dwumiesięcznica wypada dokładnie 29, ale matka mówi, że lepiej imprezować w weekend!
Kitka
No to ucz się. Będziesz miała taki imprez jeszcze duuużo. Jak to wygląda już widziałaś na urodzinach Ignasia.
Pozdrawiam i lecę szukać prezentu dla jubilatki.
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:saaga pisze:Dwumiesięcznica wypada dokładnie 29, ale matka mówi, że lepiej imprezować w weekend!
Kitka
No to ucz się. Będziesz miała taki imprez jeszcze duuużo. Jak to wygląda już widziałaś na urodzinach Ignasia.
Drops.
A co Kitce sprawi przyjemność?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:saaga pisze:Dwumiesięcznica wypada dokładnie 29, ale matka mówi, że lepiej imprezować w weekend!
Kitka
Drops.
I tu jest kot pogrzebany. Jeszcze nie wiem. Trzeba coś wymyślić. Oj, oj, oj.![]()
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:saaga pisze:Dwumiesięcznica wypada dokładnie 29, ale matka mówi, że lepiej imprezować w weekend!
Kitka
Drops.
I tu jest kot pogrzebany. Jeszcze nie wiem. Trzeba coś wymyślić. Oj, oj, oj.![]()
Drops.
To leć się dowiedzieć. Lub niech Amir leci
kwiryna pisze:Kiteczko to juz dwa miesiace??![]()
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:
Drops.
Drops.
To leć się dowiedzieć. Lub niech Amir leci
Dzieciakiem się wyręczać? Choć może dzieciakowi Kitka by powiedziała co chce.
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, stara panna i 32 gości