Miłej soboty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Najlepsza glukozamina jest ta gdzie jest największe stężenie glukozaminy. Kolagen jest bardziej na więzadła.
Uważam ze glukozamina jest świetna. Mnie często bolały stawy, maż mi kupił w sklepie dla sportowców glukozamina czysta bez żadnych dodatków. W tych sklepach dla sportowców sa zawsze mocniejsze tabletkipolecam
A mnie nic nie pomogło, kolano do wymiany ale się nie daję. Ja już wszystko pojadłam i zastrzyki z kolagenu w kolano brałam i nic. Boli nadal ale trzeba jakoś żyć.
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Najlepsza glukozamina jest ta gdzie jest największe stężenie glukozaminy. Kolagen jest bardziej na więzadła.
Uważam ze glukozamina jest świetna. Mnie często bolały stawy, maż mi kupił w sklepie dla sportowców glukozamina czysta bez żadnych dodatków. W tych sklepach dla sportowców sa zawsze mocniejsze tabletkipolecam
A mnie nic nie pomogło, kolano do wymiany ale się nie daję. Ja już wszystko pojadłam i zastrzyki z kolagenu w kolano brałam i nic. Boli nadal ale trzeba jakoś żyć.
Widocznie było za późno na pomoc kolanu
Tak jak w przypadku mojej teściowej. Miała operacje na kolano, chodzi,bale ból nadal jest
agusialublin pisze:Cześć Basia![]()
![]()
wolne masz dzisiaj ?![]()
Basia no jak by Ci tu powiedzieć![]()
no starość nie radość![]()
znaczy sie jak boli to dobrze gorzej jak przestanie![]()
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Cześć Basia![]()
![]()
ale Basia chyba jeszcze nie w tym wieku, że jak się budzi rano i nic nie boli to nie żyje![]()
do 100-ki jeszcze ma daleko
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Cześć Basia![]()
![]()
ale Basia chyba jeszcze nie w tym wieku, że jak się budzi rano i nic nie boli to nie żyje![]()
do 100-ki jeszcze ma daleko
taaaa, ja też mam naście lat![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1043 gości