Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Spilett pisze:tylko szkoda, że na ich wywoływanie trzeba wpisywać jakieś cyferki...
To znaczy
:201458
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:tylko szkoda, że na ich wywoływanie trzeba wpisywać jakieś cyferki...
To znaczy
No jak klikasz na ikonkę to wpisuje Ci npdla tej o:
- Kod: Zaznacz cały
:201458
isabell36 pisze:hej Ewuś
czy mój chłodek dotarł do Ciebie ?![]()
bo Twoje ciepełko jeszcze nie - rano było 16 st. i dopiero koło południa się ociepliło
Ewa L. pisze:Ale wstawiasz jak zwykłą emolkę tylko zamiast np. lol są liczby.
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Ale wstawiasz jak zwykłą emolkę tylko zamiast np. lol są liczby.
Tak tak, ale ja niektóre wpisuje z pamięci zamiast klikać na nie w pełnej odpowiedziO to mi chodziło
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:hej Ewuś
bo Twoje ciepełko jeszcze nie - rano było 16 st. i dopiero koło południa się ociepliło
Coś lichych kurierów sobie znalazłyśmy bo ja nadal mam 26*C na dworze a 27,1*C w domu.
Ewa L. pisze:Se kopytka pomoczyłam w letniej wodzie z solą. Jak na razie nie jest mi dużo lepiej ale zaraz idę spać a nogi wsadzę chyba na żyrandol.
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:hej Ewuś
Coś lichych kurierów sobie znalazłyśmy bo ja nadal mam 26*C na dworze a 27,1*C w domu.
u mnie dzisiaj cieplej niż wczoraj - 18,9 st.
barbarados pisze:Ewa L. pisze:Se kopytka pomoczyłam w letniej wodzie z solą. Jak na razie nie jest mi dużo lepiej ale zaraz idę spać a nogi wsadzę chyba na żyrandol.
Woda do michy z ... kroplami miętowymipomaga . Nogi sa bardziej wypoczęte .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 51 gości