Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 08, 2014 21:56 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

agusialublin pisze:Bo to jest twoja kotka i już :1luvu:
po prostu bezgranicznie Tobie oddana :1luvu:
kochana Fukusia :1luvu:

Obie są nasze .Ewy , Łukasza i moje. Ale każdą kocham inaczej . Nie bardziej ,lepiej ,gorzej .Inaczej.
A zwierzęta w moim domu są równe nam , ludziom .Są domownikami , rodziną .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Śro sty 08, 2014 21:57 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:

Obie są nasze .Ewy , Łukasza i moje. Ale każdą kocham inaczej . Nie bardziej ,lepiej ,gorzej .Inaczej.

To żeś dobrze powiedział! Polać mu!

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro sty 08, 2014 22:24 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:

wiem że kochacie je ponad życie bo u mnie jest tak samo, świata poza nimi nie widzę i dla nas tak jak i dla Was koty to nie koty tylko rodzina ( dla mnie to moje dzieci :mrgreen: , mąż jest poważniejszy )
tylko że koty mają widac podobnie do psiaków, upatrują sobie jedną osobę którą uważają za przewodnika stada i z tą osobą bardzo silnie sie związują
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro sty 08, 2014 23:14 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Dobrej nocy wszystkim.Jutro mam zaplanowane mnóstwo rzeczy i muszę odpocząć .Do juterka
Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw sty 09, 2014 6:44 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Witam i życzę miłego dnia. Widzę że wątek przerodził się wątek kulinarny. Wcale sie nie dziwię że Fuku tak bardzo kocha swego Pana. Cieszę się że nie tylko ja muszę wstawać wcześniej aby zapewnić swoim kotom kilku minut czułości. Mała Tosia uwielbia nosić się na rękach w pozycji niemowlaka, a spróbuj się jej sprzeciwić to o 5 rano pobudka dla wszystkich sąsiadów
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw sty 09, 2014 8:51 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

U mnie Mała Czarna ustaliła rytuał porannego miziania. Za to jak wracam z pracy, mamy rytuał przywitania z Ofelią.
A syndrom pustej miski ma Mała Czarna. Choć już jest lepiej. Nie zawsze opróżnia michę za jednym podejściem, bywa ze rozłoży sobie posiłek na 2-3 razy i nie zawsze dobiera się do michy Ofelii.

Miziawki dla Kotek Trojga Imion! :D
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 09, 2014 21:29 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

miaubry wieczór .Witam Was moi drodzy.Dziś wyjątkowo później , za to nie przy jedzeniu. :mrgreen:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw sty 09, 2014 21:31 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:miaubry wieczór .Witam Was moi drodzy.Dziś wyjątkowo później , za to nie przy jedzeniu. :mrgreen:

Cześć!
A zgadnij co miałam dziś na kolację - ciepłe podpowiem :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sty 09, 2014 21:32 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Ewa L. pisze:
kuba.kaczor13 pisze:miaubry wieczór .Witam Was moi drodzy.Dziś wyjątkowo później , za to nie przy jedzeniu. :mrgreen:

Cześć!

bigos i kluchy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw sty 09, 2014 21:39 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Ewa L. pisze:

Cześć!

pierogi :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sty 09, 2014 21:39 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

koty ci zjadły kolację? 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sty 09, 2014 21:41 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Dzieńdoberek wieczornie :D

ja to mam ochotę na kluski z truskawkami 8)
ewentualnie spaghetti 8)
ewentualnie schabowego 8)
ewentualnie sosik :mrgreen:

no to ja może skoczę do kuchni :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw sty 09, 2014 21:43 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Oczywiście Kuba ma rację :mrgreen: - a w ogóle to skąd wiedziałeś? :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 09, 2014 21:45 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

mir.ka pisze:

koty ci zjadły kolację? 8O

nie , :ryk: :ryk: ,dziś wyjątkowo kolacja była poza domem.
Otóż przyjaciel mój serdeczny ,dwie lewe ręce do majsterkowania ,za to kucharz zawodowy 8) ,
zadzwonił że kran mu cieknie i trzeba wymienić.15 minut pracy ,godzinna wyżerka. :D :D :D :D

ps .Ewuś :roll: ,taka magia :roll: :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Czw sty 09, 2014 21:50 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

I tu się zgadzam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]