POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 17, 2015 1:17 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Mwahahahahahahaha poplułam się :D Wiem co następnym razem powiem kochanej cioci :D Oraz wujkowi pedancikowi :D Od siebie dodam jeszcze ( bo podejrzewam,że znajdą kłaka psiego bądź kociego )że mogą sobie zabrać na pamiątkę, ja mam ich dużo :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Sob sty 17, 2015 1:25 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

no przecież widziałaś najnowszą przyprawę Kamisa. A tekst jest Kotkinsa :mrgreen:

http://www.allegaleria.pl/images/6f7qsb ... jtqoej.jpg

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob sty 17, 2015 1:26 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

izka53 pisze:Tak a propos sprzątania - ktoś moze czytał, bo to tu na miau było, ale w wątku, który nie jest kontynuowany. Otóż jedną z forumowiczek nawiedziła ciotka, taka co ą, ę. Podeszła do regału i - niczym perfekcyjna pani domu - przejechała paluchem . Po czym rzeczony paluch podniosła oskarżycielsko do góry z tekstem a TO co ?. Na co forumowiczka ze stoickim spokojem - KURZ , jak ciocia obejrzy, niech ciocia odłoży na miejsce :ryk: :ryk: :ryk:

o kurr..w.. leżem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
:201421 :201436

IZKA53 przestań :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :20145
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 17, 2015 11:31 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Przyprawa super :ryk:

Heeeej

Ja takie pytanie mam,bo póki co finansowo to mogłabym sobie na myszki pozwolić,czy jest możliwość uszycia myszek takich co to dostała Marysia i Kitusia? :D jaka cena myszuni?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob sty 17, 2015 11:45 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

aannee99 podaj adres do wysyłki :D Myszy są jako gratis do zamówienia mam ich tyle,że Masza nie nadążą ich niszczyć nawet z pomocą Artema :D Jeśli się uprzesz coś wpłacić to jest to tak zwane "co łaska"W sumie chcąc na myszach zarobić musiałabym mieć zamówienia hurtowe, zostaje mi sporo kawałeczków polaru po szyciu a że szkoda mi wyrzucać to tak sobie wieczorami dłubę :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Sob sty 17, 2015 11:46 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Piszę pw :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob sty 17, 2015 15:03 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Żaba przyszła :1luvu:
Super jest :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sty 17, 2015 23:47 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Strasznie się cieszę że się podoba :D Od razu człowiek czuje,że jego praca ma sens :D
I niniejszym pragnę donieść,że z okazji oglądania w tv Forresta Gumpa wyprodukowałam 30 sztuk polarowych myszy... Takich różnokolorowych z gąbką w środku. Wiem, nie mam za dobrze w głowie do tej pory produkowałam maksymalnie dwie w ciągu trzech dni, bo Masza i Artem wiecznie gdzieś te myszy gubią więc chciałam mieć na zapas. No i zrobiłam sobie zapas....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Nie sty 18, 2015 2:29 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

ahahaha musiałaś nieźle przeżywać ten film ;p

klaudiafj

Post » Nie sty 18, 2015 11:48 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Hej

Zapas myszek na pewno się przyda :D
Jak czuje się Maszeńka?
Obrazek

aannee99

Post » Nie sty 18, 2015 12:51 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

W przeciwieństwie do mnie Maszeńka czuje się rewelacyjnie aczkolwiek pyszczy niemożebnie z okazji jednego pozostałego na brzuszku szwu :D Strasznie go chce wyciągnąć i nie kuma sirota kocia,że do wtorku już niedaleko i lepiej niech nie wyręcza wetów :D Ja się zastanawiam co usłyszę w gabinecie bo przecież obiecałam,że dopilnuję tej wrednej flądry :D A jak mam wytłumaczyć wetom,że pilnowałam owszem jak najbardziej. Ale nie dam rady gapić się a tą cholerę ustawicznie a ona jest spryciula? Wczoraj wywinęła taki numer,że strzeliłam sobie strzemiennego walerianą,pół butelki na raz.
Pogoniłam syna do kotłowni prośbą,żeby rozpalił w piecu. Poszedł, czemu nie. Rozpalił. kaloryferki milutko grzeją, Artemek byczy się na parapetowej podusi, ja oglądam film ale czegoś mi brakuje. Nikt igły nie kradnie, nikt nie próbuje nitki zeżreć, strzępki gąbki nie fruwają po pokoju... No cos jest nie tak no.... Maszeńka. Nie ma Maszeńki, gdzie jest Maszeńka?! W pokoju syna Maszeńki nie ma i on się nie przyznaje,żeby była. W pokoju mamusi nie ma, w pokoju dla gości nie ma, w łazience na górze nie ma w pawlaczach kota nie stwierdzono. Na parterze w salonie nie ma nigdzie, za kanapą tylko smętne resztki Balistycznej Żaby Bojowej ( i oczywiście ta cholerna podstępna gorczyca ). W pokojach nie ma w łazience nie ma...Drzwi do kotłowni otwarte na przestrzał i radośnie poskrzypują.... Jeżu mój kolczasty polazła do kotłowni cały brzuch w węglu upierniczy zakazi ranę i dostanie sepsy..... Na pewno zachoruje i umrze a ja tego nie przeżyję bedzie tragedia jak w Tajtaniku albo jeszcze większa.... Maszeńka Maszeńka chodź do mamusi, mamusia cię kocha chodź maleńka dam ci porozwalać gąbkę i nitki chodź skarbie do mamy... nie ma. Co się dzieje na tym podwórku czy tym psom szajba odbiła już całkiem do cholery drą się jakby zombie atakowały, czego ta Trufla tak bulgocze zakrztusiła się czymś?! Trufelka Trufelka chodź do mami, co ty masz w pyszczku pokaż, co to jest oddaj mama da ci chrup....
Z pyska Trufli w pozie swobodnej dynda umemlana w wodzie i piasku. Z wrednym wyrazem dzioba.

MASZEŃKA....

Jak ona wylazła z kotłowni przez zamknięte okienko nie wiem. Szpara między oknem a murem wynosi jakieś 3 mm. Przecież przez to by się nie przecisnął tasiemiec rozjechany przez walec a co dopiero prawie 3 kilowy kot.... Siadłam przy stole w kuchni. Odkręciłam flaszkę z walerianą. I duszkiem wypiłam połowę zawartości... Na moich kolanach radośnie siejąc błotem z podwórka leżała zadowolona Maszeńka.
Kiedyś zatłukę tego kota a z jego futra zrobię sobie dywanik przed kominek. Albo dywanik do łazienki i położę go koło sedesu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Nie sty 18, 2015 13:01 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

hehe a z łapek breloczki do kluczy!

Ale co jej dyndało z pyszczka? :)

klaudiafj

Post » Nie sty 18, 2015 13:18 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

No jak co dyndało Trufli z dzioba oczywiście kochana Maszeńka. Mój piesek cudowny znalazł uciekinierkę i przyniósł na taras :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Nie sty 18, 2015 13:20 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

OOoooo a to nie zrozumiałam haha cudownie :D:D:D:D Super to musiało wyglądać :)

klaudiafj

Post » Nie sty 18, 2015 13:33 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Żałuję ,że nie miałam nawet telefonu przy sobie, zrobiłabym zdjęcie na dowód :D Mało kto chce wierzyć, że w moim domu psy i koty spokojnie sobie koegzystują w zgodzie i zrozumieniu i nikt nikomu krzywdy nie robi. Z resztą, ja bym też nie chciała uwierzyć,że dwa owczarki zamiast zeżreć kota jak natura przykazała to jeszcze pozwalają w swoich michach grzebać albo na posłankach spać. :D Ale u mnie w domu wszystko jest postawione na głowie, w końcu jaki pan taki kram :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

[poprzednia][następna]