Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 15, 2013 20:48 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

Złosio już spaceruje, chwieje się , zatacza, ale uparł sie :P Co chwile wędruje do kuchni , zagląda do misek ....biedactwo..ale po 20 moge mu dać tak " na ząbek " saszetki , tak z łyżeczkę. Tak weterynarz powiedziała:)

edit
Złosio dostał odrobinke jedzonka:)) biedny głodny najchetniej zjadl by tez miskę:P

Pierwszą rzeczą którą kotek zrobil po powrocie do domu , jak wyjelam go z transporterka ..było nasiusianie na mnie xD
Wydmuszki ma pomalowane na srebrno :P

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt lut 15, 2013 20:54 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

Dzielny kocio.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lut 15, 2013 20:57 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

Lilka Mrau pisze:Złosio już spaceruje, chwieje się , zatacza, ale uparł sie :P Co chwile wędruje do kuchni , zagląda do misek ....biedactwo..ale po 20 moge mu dać tak " na ząbek " saszetki , tak z łyżeczkę. Tak weterynarz powiedziała:)

edit
Złosio dostał odrobinke jedzonka:)) biedny głodny najchetniej zjadl by tez miskę:P

Pierwszą rzeczą którą kotek zrobil po powrocie do domu , jak wyjelam go z transporterka ..było nasiusianie na mnie xD
Wydmuszki ma pomalowane na srebrno :P

Pysio miał na żółto :mrgreen: Chyba z miesiąc tak chodził.

A co do jedzenia to ja mu dałam jak tylko chciał jeśc, nie czekałam ileś godzin. Nic Pysiowi nie było. :mrgreen:
Biedny był taki głodny :kotek:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt lut 15, 2013 21:22 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

Ja bym jednak odczekała zalecany czas z karmieniem. Loluś miał odruch wymiotny po wypicu samej wody.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt lut 15, 2013 21:39 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

saintpaulia pisze:Ja bym jednak odczekała zalecany czas z karmieniem. Loluś miał odruch wymiotny po wypicu samej wody.

Dostał troszke jeść i biedny chodzi za mną i miauczy strasznie , siedzi w kuchni i modli się do pustej miski xD

Lilka Mrau

Post » Pt lut 15, 2013 21:46 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

Biedny Złoś :mrgreen:
Kciuki za dojście do sił :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lut 15, 2013 22:10 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

To spiskowce - zrobiły to całkiem na serio i to za co, za trochę zabawy :evil: . Pożyć chłopakowi nie dały. :evil: A teraz jeszcze głodzą :evil: .
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt lut 15, 2013 23:55 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

a propo podawania głupiego jasia - ja Edka trzymałam jedną ręką za kark, drugą na zadzie i przyduszałam (dosłownie!) do podłogi, bo darł się jak szatan i atakował każdego :p ale nie zdołał mnie podrapać :p

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Sob lut 16, 2013 10:57 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta - dziś POMPONY SIO SIO x

Ok ...meldujemy że żyjemy :) Złosio dzielny facecik nawet bez pomponów:)W nocy sie tak rozbudził że zaczął wskakiwać wszędzie i musiałam go pilnować aż byłam tak śpiąca że zaczęłam odpływać . Na szczęście kocio dał sie ugłaskać i poszedł spać :))Tylko patrzy na mnie tak jakoś dziwnie, i jeszcze jest troszke zakręcony :P
Co do ogolonego pawiana powiem wam że jestem zaskoczona , nie widać żeby miał coś wygolone Oo nie widać nawet za bardzo gdzie było cięcie .
Zobaczcie
Obrazek
Tu link do zbliżenia na miejsce "operacji xD"
http://imageshack.us/a/img839/2746/niepawian.jpg
pozyczylam kubraczek dla kotka od kolezanki ale juz widze ze nie bedzie potrzebny :)
Kocio jescze senny chodzi , i ogólnie jest osłabiony , chodzi już prawie normalnie :),dziś już dostał śniadanko więc może odpoczywać z pełnym brzuszkiem :) No może nie pełnym bo dałam mu nieco mniejszą porcję żeby nie było rewolucji , ale wygląda na zadowolonego :))Musze powiedzieć że dzielnie zniósł wczorajszy dzień:)

Lilka Mrau

Post » Sob lut 16, 2013 17:23 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Ale wielkie wydarzenie u Was.
Bilon nie miał pokolorowanego "miejsca operacyjnego" :D
Kot koleżanki miał właśnie na srebrno i tak bardzo się mył, że potem miał srebrny pyszczek :D

Dzielni jesteście... Trzymajcie się cieplutko i niech się... RANA... :twisted: goi szybko :D
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Nie lut 17, 2013 13:30 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Witamy sie niedzielnie;)Dzis rano pojawila sie pierwsza kupka ;)Zlos szaleje jak zwykle ,teraz maltretuje kartonik ,zanosi sreberko do kartonika ,wywraca go i popycha po calym pokoju;)Poza tym musial byc bardzo glodny bo od wczoraj zjada wszysko z miski :P Poza tym juz skonczylo sie kocie
przytulanie.Jak tylko nabral sil odechcialo mu sie miziakowania.Na dowod ze jest soba dzis jak codzien rano zaatakowal kostki Macieja ;)

Lilka Mrau

Post » Nie lut 17, 2013 13:50 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie lut 17, 2013 14:16 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowia, bo zdrowie jest najwazniejsze, duzo milosci, radosci w zyciu, spelnienia wszystkich kocich marzen i samych radosnych dni z okazji Swiatowego Dnia Kota :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

:piwa: toast za to, ze dzielnie zniosles zabieg odpomnonienia :ok: slicznotku :*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 17, 2013 14:18 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Lilka Mrau pisze:Witamy sie niedzielnie;)Dzis rano pojawila sie pierwsza kupka ;)Zlos szaleje jak zwykle ,teraz maltretuje kartonik ,zanosi sreberko do kartonika ,wywraca go i popycha po calym pokoju;)Poza tym musial byc bardzo glodny bo od wczoraj zjada wszysko z miski :P Poza tym juz skonczylo sie kocie
przytulanie.Jak tylko nabral sil odechcialo mu sie miziakowania.Na dowod ze jest soba dzis jak codzien rano zaatakowal kostki Macieja ;)

Czyli życie wróciło do normy :ok:
:D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]