vip pisze:Jak spędziłyście niedzielę, słoneczka?
Zastanawiam się, czy ja czy Kretki..hmm..i co odpowiedzieć..
Moderator: Estraven
vip pisze:Jak spędziłyście niedzielę, słoneczka?
bulba pisze:Dobry wieczór Bożenko i Kreciątka![]()
![]()
Szkoda, że już koniec weekendu, a tak się ładnie zrobiło dzisiaj! kalair pisze:vip pisze:Jak spędziłyście niedzielę, słoneczka?
Zastanawiam się, czy ja czy Kretki..hmm..i co odpowiedzieć..![]()
vip pisze:kalair pisze:vip pisze:Jak spędziłyście niedzielę, słoneczka?
Zastanawiam się, czy ja czy Kretki..hmm..i co odpowiedzieć..![]()
![]()
![]()
Oczywiście wszystkie Was pytałam!
vip pisze:Prawda, Reniu?![]()
Moje kociaste też robiły porządki, dla odmiany w szafkach z ubraniami...moimi oczywiście.
A pootwierał im nie kto inny, jak mój naczelny otwieracz szafek wszelkich, czarodziejska łapka, Puniem zwana.
Moje kociaste też robiły porządki, dla odmiany w szafkach z ubraniami...moimi oczywiście.
A pootwierał im nie kto inny, jak mój naczelny otwieracz szafek wszelkich, czarodziejska łapka, Puniem zwana.

kocurzyca41 pisze:vip pisze:Prawda, Reniu?![]()
Widać stwierdziły,ze masz bajzel i pomóc trzeba...Letnie pochować,a cieplejsze na wierzch poukładać...Moje takie inteligentne nie są i musiałam sama to robić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], marekdradom i 17 gości