alab108 pisze:No to się cieszę
też się cieszę

Aluś, kochanie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:No to się cieszę
puszatek pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:zrobię Ewuniu ale teraz wychodzę z domu przed 13 i wracam po 20, szkoda mi odpuścić rehabilitację, w październiku będę miała ciut więcej czasu więc zrobię badania
Pusiu nie machaj tylko rób badaniaco będzie jak przestaniesz chodzić kto się tobą i kotami zajmnie
nie licz na rodzine ..
Lidziu kochana...nie liczę na rodzinę, liczę, że TY przyjmiesz mnie na tymczas![]()
![]()
Aniu (meggi 2) było mi bardzo miło Ciebie poznaćOkruszki bardzo dziękują za prezenty
ja też bardzo dziękuję za leki
dziś wracałam do domu nie siadając po drodze na ławeczce
![]()
puszatek pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:zrobię Ewuniu ale teraz wychodzę z domu przed 13 i wracam po 20, szkoda mi odpuścić rehabilitację, w październiku będę miała ciut więcej czasu więc zrobię badania
Pusiu nie machaj tylko rób badaniaco będzie jak przestaniesz chodzić kto się tobą i kotami zajmnie
nie licz na rodzine ..
Lidziu kochana...nie liczę na rodzinę, liczę, że TY przyjmiesz mnie na tymczas![]()
![]()
Aniu (meggi 2) było mi bardzo miło Ciebie poznaćOkruszki bardzo dziękują za prezenty
![]()
puszatek pisze:
![]()
lidka02 pisze:puszatek pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:zrobię Ewuniu ale teraz wychodzę z domu przed 13 i wracam po 20, szkoda mi odpuścić rehabilitację, w październiku będę miała ciut więcej czasu więc zrobię badania
nie licz na rodzine ..
![]()
![]()
Pusiu kiedy tylko zechcesz nawet jak by co to w nocy masz u mnie zawsze miejsce![]()
.
puszatek pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:zrobię Ewuniu ale teraz wychodzę z domu przed 13 i wracam po 20, szkoda mi odpuścić rehabilitację, w październiku będę miała ciut więcej czasu więc zrobię badania
nie licz na rodzine ..
![]()
![]()
Pusiu kiedy tylko zechcesz nawet jak by co to w nocy masz u mnie zawsze miejsce![]()
.
zawsze wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć![]()
alab108 pisze:Jak myślicie mam spać u Graszki w pokoju czy mogę iść do siebie?
alab108 pisze:No właśnie o to mi chodzi, żeby nie płakała. Chyba będę spała z nią
A może lampeczkę jej zostawię?
puszatek pisze:a może.....................................................psychiatra![]()
![]()
meggi 2....Okruszki nie pogardziły![]()
ruda32 pisze:puszatek pisze:a może.....................................................psychiatra![]()
![]()
meggi 2....Okruszki nie pogardziły![]()
dla nas psychiatra?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1077 gości