vip0 pisze:Czemu nie spałaś?
Nasłuchiwałam, czy się koty nie żrą.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Czemu nie spałaś?
Karolek(ona) pisze:witamy
bylismy od rana z młodym u psychologa i psychiatry bo troche to zaniedbalismy liczac ze w koncu w przedskzolu sie odblokuje ale jednak trzeba farmakologicznie go stymulowac
na dzis dzien pani stwierdzila ze on sie nadaje do szkoly specjalnej gdzie sa dzieci z ktorymi kontaktu nie ma
ale my przed wizyta u niej godizn eprawie siedzielismy z pana psycholog i sie juz wynudzil i zmeczyl wiec co sie mu dziwic ze nie chcial z nia wspolpracowac
pani psycholog powiedziala ze mimo ze nie mowi to jest bardoz madrym dzieckiem, ladnie wykonywal jej zadania wiec jakby mi go dali do dzieci takich co siedza i sie w sciane gapia to zrobili by mu krzywde.
musze isc do NFZ zapytac ktore specjalistyczne poradnie w Pozananiu diagnozuja dzieci na kase chorych.
vip0 pisze:Karolek(ona) pisze:witamy
bylismy od rana z młodym u psychologa i psychiatry bo troche to zaniedbalismy liczac ze w koncu w przedskzolu sie odblokuje ale jednak trzeba farmakologicznie go stymulowac
na dzis dzien pani stwierdzila ze on sie nadaje do szkoly specjalnej gdzie sa dzieci z ktorymi kontaktu nie ma
ale my przed wizyta u niej godizn eprawie siedzielismy z pana psycholog i sie juz wynudzil i zmeczyl wiec co sie mu dziwic ze nie chcial z nia wspolpracowac
pani psycholog powiedziala ze mimo ze nie mowi to jest bardoz madrym dzieckiem, ladnie wykonywal jej zadania wiec jakby mi go dali do dzieci takich co siedza i sie w sciane gapia to zrobili by mu krzywde.
musze isc do NFZ zapytac ktore specjalistyczne poradnie w Pozananiu diagnozuja dzieci na kase chorych.
To mi się jakieś dziwne wydaje...to znaczy na mój chłopski rozum, bo nie wiem o tym za dużo...
Dzieci chyba powinno się stymulować, a nie stopować.
Myślę, że przebywanie z dziećmi skrajnie pozbawionymi kontaktu z otoczeniem raczej nie pomogłoby synkowi, wręcz przeciwnie...
Karolek(ona) pisze:no raczej tak, tymbardziej ze on z logopeda pracuje, poporstu nie umie sklepic liter w wyraz, a zeby zdiagnozowac czy wykluczyc Autyzm musimy jechac do specjalnego osrodka a najblizej mamy Poznan, Łódż i Wrocław
mamaGiny pisze:Karolek(ona) pisze:no raczej tak, tymbardziej ze on z logopeda pracuje, poporstu nie umie sklepic liter w wyraz, a zeby zdiagnozowac czy wykluczyc Autyzm musimy jechac do specjalnego osrodka a najblizej mamy Poznan, Łódż i Wrocław
jest jakiś świetny ośrodek w krakowie, moja koleżanka jeździła raz w tygodniu, dziecko jest teraz w szkole normalnej z klasą integracyjną
najszczesliwsza pisze:mama giny: Zespół Aspergera?
Jest cała masa schorzeń w których występują objawy autyzmu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 110 gości