» Nie kwi 15, 2012 21:05
Re: Wszystkie koty jamnika Melona
a tam...zaraz ładne...persik to Kacper-Gapciu - dostojny mający wszystko w...aby tylko jedzonko było, najlepiej żeby była na okrągło otwarta lodówka...troszkę głasek...i czesanko...bardzo lubi...ale tylko wtedy gdy czesze go małż...bardzo kontaktowy (kot nie małż) prosi o wszystko jak piesek...trąca łapą i głośno mrauczy nie lubi noszenia na rączkach i tulenia, niebieskiej na forum szukała chyba w 2009 domku Izabela wątek:"Piękna Niebieska szuka odpowiedzialnego domku"...to Piękna LU(nka), myślę, że to może brytyjka, grzeczna, trochę nie lubiąca gości i małej psinki...ale pierwsza przychodzi spać do łóżka oczywiście układa się na poduszkach...wybredna w jedzeniu...zapatrzona we mnie:-) burasia to Kropka też przygarnięta z forum w 2008- wypłakałam z pkdt gdyż to było takie maciupkie jeszcze nie do adopcji, ale dostałam, wykarmiłam i wyhodowałam sobie małą cwaną bestię...natręcioch i wścibska, wszędzie jej pełno... no i po odejściu w 2010 naszego ukochanego Jamniurka daliśmy domek małej yoreczce...mała ale nie młoda i po przejściach - piesa to Muszka-Muszelka-Amelka...
wczoraj przepraszałam swoje czterołapne towarzystwo za to, że zabieram im trochę miejsca w moim małzenskim łożu, ale musiałam się jakoś wcisnąć do spania...małż się obraził, że nie przeprosiłam jego...
a obrusy...prostokątny sama "upletłam" szydełkiem a drugi kupiony:-)
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway