Chyba głośno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:
Chyba głośno, ale jak tylko Duży podejdzie bliżej i zacznie mi się przyglądać to ......uciekam
![]()
kalair pisze:![]()
Wstydzisz sie ?
bubor pisze:kalair pisze:![]()
Wstydzisz sie ?
Chyba tak Ciociu![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:![]()
Wstydzisz sie ?
Chyba tak Ciociu![]()
A pewnie Dorciu! Jak chce slucjac mruczenia, musi asluzyc!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:![]()
Wstydzisz sie ?
Chyba tak Ciociu![]()
Duży mówi że była by ze mnie dobra kocia mama bo jak już uda mi się czasami zaciągnąć gdzieś w ustronne miejsce jakiś ręcznik to zaraz robię sobie z niego legowisko .......![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:![]()
Wstydzisz sie ?
Chyba tak Ciociu![]()
Duży mówi że była by ze mnie dobra kocia mama bo jak już uda mi się czasami zaciągnąć gdzieś w ustronne miejsce jakiś ręcznik to zaraz robię sobie z niego legowisko .......![]()
Ja tez Dorciu, ja tez!
Safi
Karolek(ona) pisze:te dwa potwory Rudy i Szary robią sajgon - latały po półkach małego i zwalały autka i puzzle a ja tylko na krześle podskakiwałam. Wstręciuchy dwa. Sam Garfield jakbył to tak nie psocił - a musze wam pokazać zdjęcia. zaraz wrzuce do nas.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Chyba tak Ciociu![]()
Ja tez Dorciu, ja tez!
Safi
Ty też Safulku ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości