Beasia pisze:Broszeczko, czy mogłabyś udostępnić jakiś sprawdzony przepis na chlebek z automatu. Mam automat od 2 miesięcy, bardzo jestem zadowolona, ale ciągle szukam przepisu "doskonałego"
Pozdrowienia dla Ciebie i głaski dla wszystkich futrzastych
Trzymam kciuki żeby zdrówko pozwoliło Ci zrobić przed Świętami wszystko, co sobie zaplanowałaś
My wigilię spędzamy u mojej mamy (będzie także teściowa z mężem), a na 1 dzień świąt zaprosiliśmy rodzinkę na świąteczny obiad z pieczoną gąską w roli głównej

O, chętnie wstawię kilka sprawdzonych przepisów na chleb z automatu, ale nie dzisiaj bo teraz wpadłam tylko na chwilę (jedząc szybki obiad) i lecę dalej do roboty... Jednak dokuczają mi różne boleści i mimo silnych leków p/bólowych jestem mocno ograniczona a tu tyle jeszcze trzeba zrobić
Pieczona gąska brzmi smakowicie - podrzucisz przepis?
My zawsze wigilię spędzamy u rodziców
Może kiedyś nadejdzie taki dzień że dla całej rodziny zrobimy u nas, ale jest tyle z tym problemów, że watpię że kiedykolwiek taka wigilia się zdarzy
Głównym problemem jest to że rodzina ma do nas daleko, większość nie jest zmotoryzowana więc przyjazd na samą wigilię nie ma sensu bo np nie ma czym wrócić, a na całe święta nie mam tylu miejsc noclegowych... Poza tym jak nas zawieje śniegiem to jesteśmy odcięci od świata nawet kilka dni - w zeszłym roku całe święta razem z TZtem odkopywaliśmy drogę z półtorametrowej zaspy żebym mogła z Broszką pojechać na operację
Tak więc jak co roku: wigilia u rodziców a w święta odpoczywamy w domku