DziękujęBeata pisze:Alienor pisze:Ktoś musiałby mieć nr konta. Choć i tak wiele nie będzie, bo ostatnio potrzeb dużo.
wysylam pw

alab108

Dopiero wróciłam od weta z Antosią, zaglądam, a tu...
Dziewczyny, jesteście niezawodne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
DziękujęBeata pisze:Alienor pisze:Ktoś musiałby mieć nr konta. Choć i tak wiele nie będzie, bo ostatnio potrzeb dużo.
wysylam pw
Amico, bardzo się cieszę, że zajrzałaś.Amica pisze:hanelko, dopiero doczytałam. Wiem co to znaczy, miałam pp trzy lata temu, prócz tymczasów zachorowały wszystkie moje koty (szczepione). Wielkie kciuki za pokonanie tego paskudztwa. Tylko tyle mogę, mam teraz w domu mały szpital
tajdzi pisze:Zapraszam serdecznie na bazarek, idealny na prezenty pod choinkę
viewtopic.php?f=20&t=148001
hanelka pisze:
Piotrusie żyją. Paulinka ma się całkiem nieźle, chociaż mogłaby więcej jeść. Piotruś jest bardzo marniutki. Nic nie, bardzo mało pije. Drżę o niego. Jego walka jeszcze trwa i koniec niewiadomy.
hanelka pisze:Z Piotrusiem jest bardzo źle. Jutro prawdopodobnie transfuzja. Jest naprawdę bardzo marniutki.
Cała czwórka mnie dziś nieźle przeciągnęła. Dopiero wróciłam.
Za Piotrusia poproszę kciuki. Bardzo, bardzo mocne. Ten dzieciak jeszcze nie zdecydował po której stronie zostanie.
Amico, karmię go convą. Strzykawką. Na siłę.
Dostaje kroplówki z duphalyte. Poza wszystkim ma zajęte górne drogi oddechowe. Badania krwi wyszły bardzo złe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 14 gości