Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Co Ci psycholodzy?jak mając własną praktykę chce się kupić podstawowe testy choćby do badania inteligencji i jeden kosztuje ok 1500 zł, tańsze prostsze inne najczęściej kilkaset złotych, a każdy arkusz do wypełniania kolejne złotówki to ja sie nie dziwię. Koszta są ogromne, a każdy chciałby mieć jeszcze za co żyć
Patmol pisze:bardzo ciekawe
jozefina1970 pisze:shalom pisze:Co Ci psycholodzy?jak mając własną praktykę chce się kupić podstawowe testy choćby do badania inteligencji i jeden kosztuje ok 1500 zł, tańsze prostsze inne najczęściej kilkaset złotych, a każdy arkusz do wypełniania kolejne złotówki to ja sie nie dziwię. Koszta są ogromne, a każdy chciałby mieć jeszcze za co żyć
Jeszcze zrobię OT u Patmol: Ostatnio myślałam o zmianie pracy, było ciekawe ogłoszenie, zadzwoniłam, owszem, bardzo chętnie, tylko muszę miec swoje testyna normalne, oświatowe stanowisko pracy
![]()
Kumacie - mam władować grube tysiące w testy a oni mnie zatrudnią na próbny i potem np. zwolnią? Albo przyjmą znajomą? No, niezłe jaja
to jet to jakoś bez sensu urządzoneshalom pisze:A no właśnie, testy kosztują i stąd wszystkie problemy. Często jest tez tak, że Cię zatrudniają, nic nie mają i nic z tym nie zrobią. A ty jak masz ochoty kogoś zbadać to sobie kup. Np w domu dziecka. Wechsler kosztuje 1500 zł. A pensja pewnie taka sama jeśli nie niższa
Patmol pisze:zażartowałam wybaczcie
Edytka1984 pisze:wiedziałja w ogóle tak mam za łatwo się wzruszam
jozefina1970 pisze:Edytka1984 pisze:wiedziałja w ogóle tak mam za łatwo się wzruszam
Ja się wzruszam w ogóle za łatwo
Nieprawda Patmol, to jest wkurzające
żebyś ją mogla zostawić, to musiałabyś ją najpierw zabraćpozytywka pisze:no dobra, to ja zostawiam Caillou u Patmol
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 103 gości