Ciepła pisze:Ulka a kanapki dla Kuby gdzie![]()
zresztą za późno już wyjechał z Włocławka
No kurde nic nie mówiłąś

Naprawdę mógł przyjechać i zjeśc obiadek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:Ulka a kanapki dla Kuby gdzie![]()
ula-misia pisze:Ciepła pisze:Ulka a kanapki dla Kuby gdzie![]()
No kurde nic nie mówiłąś![]()
Ciepła pisze:ula-misia pisze:Ciepła pisze:Ulka a kanapki dla Kuby gdzie![]()
sama się niedawno dowiedzilam no![]()
teraz leci 62 na Płock
ula-misia pisze:Ciepła pisze:ula-misia pisze:
sama się niedawno dowiedzilam no![]()
teraz leci 62 na Płock
Nie bede za nim lecieć - dobra![]()
![]()
ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki-dopiero wróciłam z działki spracowana jak nie człowiek. Ryczeć mi się chce ze zmęczenia. Pozdrawiam![]()
![]()
ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki-dopiero wróciłam z działki spracowana jak nie człowiek. Ryczeć mi się chce ze zmęczenia. Pozdrawiam![]()
![]()
Ciepła pisze:ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki-dopiero wróciłam z działki spracowana jak nie człowiek. Ryczeć mi się chce ze zmęczenia. Pozdrawiam![]()
![]()
ja mam wprawe w kopaniu
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki-dopiero wróciłam z działki spracowana jak nie człowiek. Ryczeć mi się chce ze zmęczenia. Pozdrawiam![]()
![]()
A trzeba było mnie zawołać, mam wprawę w pompieniu, ze 3 wanny mogłam Ci naciągnąć ręczną pompą!
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki-dopiero wróciłam z działki spracowana jak nie człowiek. Ryczeć mi się chce ze zmęczenia. Pozdrawiam![]()
![]()
A trzeba było mnie zawołać, mam wprawę w pompieniu, ze 3 wanny mogłam Ci naciągnąć ręczną pompą!
Ciepła pisze:ula-misia pisze:Witajcie Wszystkie Cioteczki-dopiero wróciłam z działki spracowana jak nie człowiek. Ryczeć mi się chce ze zmęczenia. Pozdrawiam![]()
![]()
ja mam wprawe w kopaniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości