kalair pisze:Dobranoc.
Dobranoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dobranoc.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No nareszcie załapałam .I poskładało się to w logiczną całość.Piec Bożenki i Listonosz Oki.I te traumy kretek z powodu pana od bojlera i Oki z powodu przesyłki.Ka Pe Wu.
Ale ja NIE MAM bojlera!
Reniu, prawie Ci wyszło!
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No fajnie,bojlera nie masz.Masz naprawiony piec.A brojlery masz?To odmiana kur
Wiem, co to brojleryjestem po szkole rolniczej
Niestety,mam tylko mielone mięso indycze..![]()
kalair pisze:
bubor pisze:bubor pisze:kalair pisze:
Heej śliczności , znów na wszystkich zerkasz z wysokości![]()
Nic nie powiesz wujkowi śliczności ?
kalair pisze:Cienie..
kalair pisze:OKI pisze:Caragh pisze:Ja typuje na Irisie albo Safola.
Chyba Irisia.
A moze Safcia... nie wiem
tak, tak, jestem za
Irisią czy Safcią?
bubor pisze:kalair pisze:Dobranoc.
Dobranoc
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Kolor niby niebieski..więc..
Safolek?
Nie..
Kociara82 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No nareszcie załapałam .I poskładało się to w logiczną całość.Piec Bożenki i Listonosz Oki.I te traumy kretek z powodu pana od bojlera i Oki z powodu przesyłki.Ka Pe Wu.
Ale ja NIE MAM bojlera!
Reniu, prawie Ci wyszło!
no i co tak mieszacie, co?
Kociara82 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No fajnie,bojlera nie masz.Masz naprawiony piec.A brojlery masz?To odmiana kur
Wiem, co to brojleryjestem po szkole rolniczej
Niestety,mam tylko mielone mięso indycze..![]()
![]()
![]()
![]()
wez mi tego koszmaru nie przypominaj, cie prosze! Ja coprawda chodzilam konkretnie do rolniczo-ogrodniczej konkretnie na ogrodnictwo... ale i tak praktyki mialam typowo rolnicze-czyt: wykopkiA szlag mnie zawsze trafial na jednym przedmiocie szczegolnie... 95% uczniow tej szkoly to byly dziewczyny, a musialysmy sie uczyc mechanizacji... Na kij mi wiedza, na jakiej zasadzie dziala silnik itp?
Kociara82 pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
hmmm....kogo tak tesknie wypatrujesz moja droga?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 22 gości