Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 23, 2012 8:25 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

:1luvu:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie lip 29, 2012 19:43 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Zaniedbałam wątek, bo ciągle coś, ale już znowu jestem.
Miś ma się wyśmienicie, zdrowy, wesoły, żarty, kłótliwy, no i oczywiście mega-miziasty.

A oto sesja zdjęciowa przystojniaka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paulina0409

Od: Nie wrz 14, 2008 14:52

Post » Nie lip 29, 2012 19:54 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Miś kłótliwy??? Nie wierzę!!!! :mrgreen: :love:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Nie lip 29, 2012 20:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

no piękny i szczęśliwy Niedźwiadek :love: :love: :love: :love:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie lip 29, 2012 21:06 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Paulina0409, wiadomo, że masz co robić i nikt nie oczekuje od Ciebie codziennych wpisów. Dziękuję Ci za szczęście Misia :1luvu:
tak dobrze oglądać Jego zdjęcia.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lip 29, 2012 21:09 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Misiu :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie lip 29, 2012 22:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Szczęśliwy Miś, jak cudnie
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon lip 30, 2012 5:23 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

A Misiek w żółtym ręczniku wymiata :lol:
co nie, iwciu? :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lip 30, 2012 8:18 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Misiowe spojrzenie spod wywiniętego uszka... mrrmrrmrrmrrmrr.... :kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro sie 01, 2012 11:43 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Dziewczyny, mam takie pytanie. Aśka z Sokółki, moja znajoma (pisała tu na wątku, a ja mam jej banerek), która prowadzi bezpłatny dt, jest w beznadziejnej sytuacji finansowej, ona jest z tym zupełnie sama, wpłat od ludzi z fb nie starcza praktycznie na nic, ma ponad 50 zwierzaków, w tym też na płatnym tymczasie, bo nie dała już rady upchnąć u siebie. Robię dla niej biżuterię - zwierzoterię i staram się jakoś sprzedawać. Z tym też ciężko, bo wszyscy mają gdzieś, a ja zostałam z ok. 1300 zł utopionymi w półfabrykatach. Czy tu na miau można zrobić bazarek? Czy pomogłybyście mi to jakoś rozreklamować, żeby ktoś się zainteresował? Jestem zrozpaczona, bo jej trzeba pomóc, a ja nie mam pojęcia jak... :cry: Błagamy z Misiem, doradźcie :cry:

Paulina0409

Post » Śro sie 01, 2012 12:12 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Paulina0409 pisze:Dziewczyny, mam takie pytanie. Aśka z Sokółki, moja znajoma (pisała tu na wątku, a ja mam jej banerek), która prowadzi bezpłatny dt, jest w beznadziejnej sytuacji finansowej, ona jest z tym zupełnie sama, wpłat od ludzi z fb nie starcza praktycznie na nic, ma ponad 50 zwierzaków, w tym też na płatnym tymczasie, bo nie dała już rady upchnąć u siebie. Robię dla niej biżuterię - zwierzoterię i staram się jakoś sprzedawać. Z tym też ciężko, bo wszyscy mają gdzieś, a ja zostałam z ok. 1300 zł utopionymi w półfabrykatach. Czy tu na miau można zrobić bazarek? Czy pomogłybyście mi to jakoś rozreklamować, żeby ktoś się zainteresował? Jestem zrozpaczona, bo jej trzeba pomóc, a ja nie mam pojęcia jak... :cry: Błagamy z Misiem, doradźcie :cry:

Bazarek na miau w dziale Koci Bazarek, poradź się urwiniu, bo Ona robi. Potem, jak już zrobisz bazarek, poproś na banerkowie o banerek, to ludzie na pewno będą dołączać do podpisów.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 01, 2012 12:27 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Misiu jest sliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 01, 2012 12:35 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

MalgWroclaw pisze:
Paulina0409 pisze:Dziewczyny, mam takie pytanie. Aśka z Sokółki, moja znajoma (pisała tu na wątku, a ja mam jej banerek), która prowadzi bezpłatny dt, jest w beznadziejnej sytuacji finansowej, ona jest z tym zupełnie sama, wpłat od ludzi z fb nie starcza praktycznie na nic, ma ponad 50 zwierzaków, w tym też na płatnym tymczasie, bo nie dała już rady upchnąć u siebie. Robię dla niej biżuterię - zwierzoterię i staram się jakoś sprzedawać. Z tym też ciężko, bo wszyscy mają gdzieś, a ja zostałam z ok. 1300 zł utopionymi w półfabrykatach. Czy tu na miau można zrobić bazarek? Czy pomogłybyście mi to jakoś rozreklamować, żeby ktoś się zainteresował? Jestem zrozpaczona, bo jej trzeba pomóc, a ja nie mam pojęcia jak... :cry: Błagamy z Misiem, doradźcie :cry:

Bazarek na miau w dziale Koci Bazarek, poradź się urwiniu, bo Ona robi. Potem, jak już zrobisz bazarek, poproś na banerkowie o banerek, to ludzie na pewno będą dołączać do podpisów.

...i szybko bazarek prosimy :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro sie 01, 2012 14:21 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Chodziłam po bazarkach i z mojego to raczej nici :( . Mam dużo droższe rzeczy, bo sama robię z dość drogich materiałów i tak widzę, że raczej nikt nie kupi :cry: . U mnie koszt samych półfabrykatów jest dużo większy niż cena gotowych rzeczy na bazarkach :cry: . Ojjj życie...

Paulina0409

[poprzednia][następna]