Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulina0409 pisze:Dziewczyny, mam takie pytanie. Aśka z Sokółki, moja znajoma (pisała tu na wątku, a ja mam jej banerek), która prowadzi bezpłatny dt, jest w beznadziejnej sytuacji finansowej, ona jest z tym zupełnie sama, wpłat od ludzi z fb nie starcza praktycznie na nic, ma ponad 50 zwierzaków, w tym też na płatnym tymczasie, bo nie dała już rady upchnąć u siebie. Robię dla niej biżuterię - zwierzoterię i staram się jakoś sprzedawać. Z tym też ciężko, bo wszyscy mają gdzieś, a ja zostałam z ok. 1300 zł utopionymi w półfabrykatach. Czy tu na miau można zrobić bazarek? Czy pomogłybyście mi to jakoś rozreklamować, żeby ktoś się zainteresował? Jestem zrozpaczona, bo jej trzeba pomóc, a ja nie mam pojęcia jak...Błagamy z Misiem, doradźcie
MalgWroclaw pisze:Paulina0409 pisze:Dziewczyny, mam takie pytanie. Aśka z Sokółki, moja znajoma (pisała tu na wątku, a ja mam jej banerek), która prowadzi bezpłatny dt, jest w beznadziejnej sytuacji finansowej, ona jest z tym zupełnie sama, wpłat od ludzi z fb nie starcza praktycznie na nic, ma ponad 50 zwierzaków, w tym też na płatnym tymczasie, bo nie dała już rady upchnąć u siebie. Robię dla niej biżuterię - zwierzoterię i staram się jakoś sprzedawać. Z tym też ciężko, bo wszyscy mają gdzieś, a ja zostałam z ok. 1300 zł utopionymi w półfabrykatach. Czy tu na miau można zrobić bazarek? Czy pomogłybyście mi to jakoś rozreklamować, żeby ktoś się zainteresował? Jestem zrozpaczona, bo jej trzeba pomóc, a ja nie mam pojęcia jak...Błagamy z Misiem, doradźcie
Bazarek na miau w dziale Koci Bazarek, poradź się urwiniu, bo Ona robi. Potem, jak już zrobisz bazarek, poproś na banerkowie o banerek, to ludzie na pewno będą dołączać do podpisów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, Silverblue i 32 gości