Moje niestety wolą tańszą Purinę od Acany, nie mówiąc już o Orijenie. Na szczęście bardzo zasmakował im Taste of the Wilde. No ale jesteśmy w trakcie przechodzenia na Barf, więc suchego w domu chwilowo niet. Jak już się zaprzyjaźnią z Barfem na dobre, to będą dostawały od czasu do czasu chrupeczki TOTW.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
A Twoje próbowały już TOTW sunshine? mogę próbeczkę podrzucić ja też powoli przechodzę na BARFa tyle że ja zrobie swoim kotom pół BARFa, chrupek nie mogę zupełnie wyeliminować z różnych względów. Więc będzie suplementowane mięcho z dodatkiem suchego dobrego jakościowo.
Shalom, moje kicie nie jadły TOTW. Dostawałam różne próbki, ale tego akurat nie. Więc chętnie bym spróbowała, czy im to będzie smakować. Choć w wypadku Erwinka, nie mam wątpliwości Annaa, to się tylko tak wydaje. Najczęściej to ja gadam sama ze sobą Innym tylko czasem uda sie coś wtrącić A w ogóle to dzień dobry U mnie okazało sie, że mam poprawek 17 stron zapisanych drobnym drukiem
Przyuwazyłam Elzę jak rano sikała(nie byłam przygotowana na łapanie siuśków, zresztą dokąd bym je zawiozła o 6ej rano ). Kicia sikała na czysto, bez czerwonych dodatków