Miss pisze:aha i najlepsze. Powiedziałam rodzicielce, że chcemy 3ciego kota, na co ona odpowiada:
- najpierw weź ślub! Bo się pokłócicie i sama z 3ma kotami zostaniesz !!!! I nawet alimentów nie będziesz miała!
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miss pisze:aha i najlepsze. Powiedziałam rodzicielce, że chcemy 3ciego kota, na co ona odpowiada:
- najpierw weź ślub! Bo się pokłócicie i sama z 3ma kotami zostaniesz !!!! I nawet alimentów nie będziesz miała!
![]()
![]()
shalom pisze:Miss pisze:ja się zastanawiam czy przypadkiem się nie udać na 4 miesiące do Stefankowej ojczyzny. I teraz pytanie co z kotuchami zrobić. Tż stwierdził, że jak zakupię zapas karmy i żwirku to zostają z nim, a jak nie to będzie tęsknił -_-' Faceci ...
aha i najlepsze. Powiedziałam rodzicielce, że chcemy 3ciego kota, na co ona odpowiada:
![]()
![]()
Coś w tym jest![]()
turkawka pisze:Ja muszę się tam przejść do Was i porównać Sznurusia z Bisou.
Weihaiwej pisze:shalom pisze:Miss pisze:ja się zastanawiam czy przypadkiem się nie udać na 4 miesiące do Stefankowej ojczyzny. I teraz pytanie co z kotuchami zrobić. Tż stwierdził, że jak zakupię zapas karmy i żwirku to zostają z nim, a jak nie to będzie tęsknił -_-' Faceci ...
aha i najlepsze. Powiedziałam rodzicielce, że chcemy 3ciego kota, na co ona odpowiada:
![]()
![]()
Coś w tym jest![]()
Coś w tym jest!Ja to mam przerąbane, bo sama z trzema kotami i psem
Znaczy się... z dwoma kotami i psem. Jeszcze dwoma
shalom pisze:Ale fantastyczny kot!chcę takiego luzaka. Bo mam nerwusa z ADHD i wypłoszkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, kasia.winna, zuzia115 i 12 gości