Kefir & Morfeusz - i COŚ na kuchence

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 11:13 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Morf kumpel co mnie dziś spotkało :evil: duża przytachała łiskasa worek i puchy Feliksa, ślinka mnie leciała i nie dostałem :evil: to dla kotów z osiedla :evil: dla mnie dieta :evil: nie rozumieją nas, dobrze że mam drugą dużą starsza jest i rozumi, czasem jej kawałek szynki spadnie koło mnie, ale cicho żeby moja nie wiedziała, a dziadek też w porzo gość rybom mnie poczęstuje, jakoś przetrwam :wink:
trzym się kumpel i pozdrów Kefira
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon gru 20, 2010 13:35 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Emir, qrde, ona mnie podstępem wzięła, że niby na bazarku u Twojej Dużej kupię se myszki, ona jakieś durnoty i będzie git a ja widze, że to poszło na wypaśne żarcie ale NIE dla Ciebie, cholera... no ale w sumie, ja żem przy śmieciach mieszkał, to rozumje co to głód. Jak coś, to my sie jakeś gadał - oflagujemy pod lodufką. Że chcemy jeść. Moja starsza Duża przyjedzie do mnie i nakarmi koteczka. Zawsze mówi, że mam mjeć dobrze. No.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon gru 20, 2010 13:45 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

dla mnie kumpel Intestinal bo jak se cóś ukradnę to latam do kuwety, czasem nie zdąży siem no :lol: Duża mi wciska, że niedługo 16 mi stuknie i o fast fódach i mięchu mam zapomnieć :evil:
Morf to miałeś ciężki żywot, ja w domu całe życie dobrze żeś trafił na dobrą Dużą i na szczęście mamy Starsze Duże co nam dogadzajom jak mogom, zdrowia dla Ciebie i Kefira :ok:

PearlRain

Post » Pon gru 20, 2010 15:03 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

krótki film o spaniu. Uwaga - akcja pełna niespodziewanych zwrotów :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=3aAzfNpF7sA
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 20, 2010 15:15 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Trzyma w napięciu :lol:
A będą kolejne odcinki z serii "Krótki film o..."? Np. o jedzeniu? Albo o zabawie piłką z wąsami?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 20, 2010 15:16 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

zanosi się raczej na krótki film o chrapaniu....

A może krótki film o w kuwecie grzebaniu :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 20, 2010 15:34 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

dagmara-olga pisze:A może krótki film o w kuwecie grzebaniu :twisted:

Brzmi nieźle :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 20, 2010 16:47 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Ale akcja! Musiałam se kilka razy odtworzyć, żeby wszystko uchwycić :)
Kochane chłopaki... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon gru 20, 2010 19:52 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

też lubię spać, cały dzień bez odpoczynku pozdro chłopaki
Emir

PearlRain

Post » Pon gru 20, 2010 20:33 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Państwo Moś przybyli w odwiedziny i zachwycali się moją zjawiskową osobowością. Ja zaś uradowałem się, jednak nie dałem po sobie poznać emocji, to przecież nieeleganckie. Z taktem mnie głaskali i szanowali moją wolę utrzymania pewnego dystansu. Duża oczywiście musiała pokazać jak kłapię żuchwą, doprawdy, te sztubackie dowcipy wciąż ją bawią.
Kefir

Qrde no, ale fajnie, przyszli i mówili żem jest miły, ładny i takie tam. Pacz Emir, normalnie wystarczy się położyć koło Dużego a on się dawaj zachwycać. Żeby pokazać wszystkie moje super cechy ukąsiłem go - łoooo mniej się zachwycał ale nie uciekł. Twarda sztuka, jak ja. No. W sumie warto było sie obudzić, żeby tego posłuchać, tych zachwytów znaczy. Muszę być naprawdę debeściak. No.
Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon gru 20, 2010 21:21 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Morf a siaty żeś obleciał? ja zawsze jak do starszej Dużej przyjdzie koleżanka z siatami sprawdzam czy cóś tam do żarcia dla mnie nie ma, pewno kąplementy Ci gadali, a jakiś smaczny kąsek dali za pogłaskanie?
jutro Dziadek jedzie do kolegio co staw ma jakiś ciekawe po co? 8O dostałem polizać galaretkem z feliksa ale pychota, tylko mało :evil: idem spać dobranoc Morfi
Emir

PearlRain

Post » Pon gru 20, 2010 21:25 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

dagmara-olga pisze:krótki film o spaniu. Uwaga - akcja pełna niespodziewanych zwrotów :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=3aAzfNpF7sA

:ryk:
U mnie przeszedłby tylko jeden fim:" Wielkie żarcie" :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon gru 20, 2010 21:28 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

dagmara-olga pisze:Państwo Moś przybyli w odwiedziny i zachwycali się moją zjawiskową osobowością. Ja zaś uradowałem się, jednak nie dałem po sobie poznać emocji, to przecież nieeleganckie. Z taktem mnie głaskali i szanowali moją wolę utrzymania pewnego dystansu. Duża oczywiście musiała pokazać jak kłapię żuchwą, doprawdy, te sztubackie dowcipy wciąż ją bawią.
Kefir

Qrde no, ale fajnie, przyszli i mówili żem jest miły, ładny i takie tam. Pacz Emir, normalnie wystarczy się położyć koło Dużego a on się dawaj zachwycać. Żeby pokazać wszystkie moje super cechy ukąsiłem go - łoooo mniej się zachwycał ale nie uciekł. Twarda sztuka, jak ja. No. W sumie warto było sie obudzić, żeby tego posłuchać, tych zachwytów znaczy. Muszę być naprawdę debeściak. No.
Morfeusz

Kefir, co złego to nie my, to twoja duza- Mosiowie
A Morfi i JJ to dwa bratanki- Jak Roman Bratny twardzi :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto gru 21, 2010 9:19 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto gru 21, 2010 9:20 Re: Kefir & Morfeusz - w imieniu Felicjana proszą o głos na KAN

Racja Kefirku - z zimą nie ma żartów :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

[poprzednia][następna]