Moderator: Estraven

AYO pisze:To jest wyższa szkoła jazdy - jak wstać do kibelka, żeby nie obudzić śpiącego w nogach bardzo nerwowego kotka

AYO pisze:A z łóżeczka wypełza się powolutku pod ścianą, ruchem posuwistym nie naruszając rzecz jasna gniazda z koca, które wybudował bardzo nerwowy kotek
mmk pisze:Wraca się pewnie tak samo tylko w przeciwnym kierunkuChyba, że kotki są mniej nerwowe, jak kotki Erin, wówczas wcale się nie wraca
psiama pisze:Dachowce są najlepsze bez dwóch zdań![]()
Maine coon'y i norwegi lesne cudo-miód-malinka ale ak sobie pomyslę, że średniej wielkości koteczek tej rasy ma ponad dwa razy wagowo co moja najdrobniejsza słodka kruszynka to faktycznie ocototonie

Erin pisze:Ale ja z moim prawie rasowym Norwegiem nie mam źle, bo Ptysiowaty ma wygląd rasy (oczy, uszy, główka, bardziej aksamitną i dłuższą sierść, puchatą kitę, natomiast wzrost i rozmiary raczej po europejskiej linii. Z moich wszystkich kocurków (oprócz Pixia, który jest malutki jeszcze) Ptyś jest najmniejszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Nikag35 i 16 gości