Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 10, 2009 19:27 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Szalone towarzycho wywalone na korytarz, bo ich aktywność naprawdę jest dziś mordercza :evil: :evil:

Sąsiadka zaciekawiona odgłosami z korytarzyka wywaliła też tam swojego Zenka... Odgłosy mrożą krew w żyłach :twisted: :twisted: Sądząc po nich, nie ma już kwiatków, spadła (sama, jakoś tak :roll: ) szafka, moja wycieraczka została kolektywnie obsikana przez Wielką Czwórcę... Hehe, dzwoniłam do Gosi-sąsiadki, która wyjdzie pierwsza.... Na razie nie ma chętnych...

Spoko, jak ktoś będzie chciał wejść na korytarzyk, to wystarczy, że kluczem zagmera, a Leon spanikowany już poleci i otworzy sobie drzwi, a reszta wpakuje się na chama za nim... Ostatnio nawet Zenek wlazł...

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto lis 10, 2009 21:50 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Zjednoczona brygada :lol: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 10, 2009 22:51 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

No to wesoło macie ..... aż zazdraszczam...:ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro lis 11, 2009 0:29 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Oj.. a Gibutkowa miała znów popołudniowy zjazd po lekach - tak to jest jak się ma temperaturę 36,2 i trza brać leki p-zapalne. Ale dziś już ostatni raz wzięłam - mam nadzieję :roll:

Potem odgruzowywałam chałupe aż do teraz :|

Widzę Dulencja że Twój Leon tak jak kotka mojego brata - Mika - też drzwi otwiera. Jako jedyna z miotu nauczyła się od matki :D Ze mnie się zawsze w domu śmieją jak lecę do łazienki kotce otworzyć bo ją zamknęłam i zapominam że ona przecież sobie sama otworzy :D A cholernica otwiera świadomie - skacze tylko wtedy jak nie ma żadnego mebelka żeby z niego dosięgnąć do klamki, a jak mebelek jest to na niego włazi i łapka idealnie naciska powoli klamkę :D :mrgreen:

Ksia - wyobraź sobie wśród tej ekipy jeszcze Kropka :D :mrgreen: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 11, 2009 3:02 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Gibutkowa pisze:Kasia - wyobraź sobie wśród tej ekipy jeszcze Kropka :D :mrgreen: :ryk:

Nawet mi takich wizji nie roztaczaj :roll: :roll: :roll: :ryk: :ryk: :ryk:

Chociaż Kropek do ekipy korytarzowej pasowałby bezbłędnie :mrgreen: :mrgreen: Obecne dzisiejsze straty to: dwa kwiatki sąsiadki, rozniesiona ziemia (w która z rozkoszą nasikał Amiś), szafka, która sama z siebie i cudem spadła, stary komputer, który był sprawny, niestety w chwili obecnej został zalany 8) i moja wycieraczka....

A towarzycho mega z siebie zadowolone i wyluzowane z poczuciem w pełni spełnionego obowiązku :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro lis 11, 2009 8:21 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dulencja-zaglądam,choć nie piszę,ale sama mam wielkie problemy,to i zadnych radosnych postów nie jestem w stanie wysmażyć :(
A chimerycznej włascicielki mieszkania nie zazdroszczę :evil:

Za Czarusie jednak cały czas kciuki trzymam i bardzo sie cieszę,że wyniki sa dobre!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 11, 2009 8:53 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

jakby Kropek jeszcze dołączył do EKIPY... no to ....sobie nie wyobrażam... :ryk: :ryk: Dużą by trzeba było reanimować?.. :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lis 11, 2009 9:12 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Duża by zeszła śmiertelnie powalona nadmiarem kociej energii :twisted: :twisted:

Jestem w 1000%pewna, że Kropek z Leosiem świetnie by się dogadali....Temperamenty mają takie same, zdolności demolujące u obydwu osiągają poziom kosmiczny :twisted: :twisted:

Obawiam się jednak, że gdyby Kropek przyłączył się do Leosiowego remonty kuchni to nie tylko tapeta ze ściany zostałaby obdarta, ale nawet kuchenka odłączona :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Śro lis 11, 2009 12:04 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Dorzuciłabym do tej ekipy jeszcze mojego Gatto-złotą rączkę (otwiera szafki, lodówkę, drzwi, włącza i wyłącza światło, zajmuje się też podkradaniem różnych rzeczy, które akurat mu się spodobały) i moją Zośkę wszystko to co Gatto oprócz podkradania (myślę, że ona jest na to za dumna :roll: ) wtedy byłaby to ekipa jak z bajki....albo horroru no jak kto woli :wink:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro lis 11, 2009 12:17 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

To co ...montujemy EKIPĘ? :mrgreen: ... można potem wykorzystać w różnych celach ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lis 11, 2009 12:53 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Najprędzej w celach szantażowych :wink:

Bo jak nie...to na Ciebie kocią EKIPĘ naślę :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Śro lis 11, 2009 12:54 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

Z ust mi to wyjęłaś ... :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lis 11, 2009 13:00 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

To ja w poniedziałek pójdę po podwyżkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak nie dadza po dobroci :roll: robię zbiórkę u siebie :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Śro lis 11, 2009 13:06 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

To ja zgłaszam jeszcze kandydaturę mojego Smigola :mrgreen: Wskakuje z podłogi wprost na ramię, wbijając przy tym pazury, żeby się poprzytulać i wiele innych zalet ma jeszcze :ryk:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro lis 11, 2009 13:22 Re: Czarny szkielecik już bezpieczny w DT!

A..... i za "wypożyczanie" ekipy to można jeszcze jakąś kasę zarobić.... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]